Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
Socialdemokratiets Bjørn Brandenborg har aktuelt været forbi Teknologisk Institut-robotcenter, hvor han hørte om, hvordan der arbejdes på at gøre robotteknologi bredt tilgængelig for danske virksomheder – og om hvordan GTS-institutterne via viden og testfaciliteter bidrager til innovation i hele Danmark.
  • Socialdemokratiets Bjørn Brandenborg har aktuelt været forbi Teknologisk Institut-robotcenter, hvor han hørte om, hvordan der arbejdes på at gøre robotteknologi bredt tilgængelig for danske virksomheder – og om hvordan GTS-institutterne via viden og testfaciliteter bidrager til innovation i hele Danmark.

22.09.2022, 12:52

Socialdemokrat hørte om robotter i Odense

Bjørn Brandenborg, Socialdemokratiet, har aktuelt været forbi Teknologisk Instituts robotcenter i Odense, for at høre om, hvordan der arbejdes på at gøre robotteknologi bredt tilgængelig for danske virksomheder – og om hvordan GTS-institutterne via viden og testfaciliteter bidrager til innovation i hele Danmark.


Siden 1990’erne har Fyn skabt en blomstrende industri og forskning inden for robotteknologi centreret omkring Odense. Teknologisk Instituts robotcenter har været med hele vejen, og har ligesom Maersk McKinney Instituttet, understøttet positionen.

Med udgangspunkt i centrets kompetencer udvikler og overfører Teknologisk Institut robotteknologi til industrien og samfundet. Der stilles skarpt på at kombinere forskning, viden og teknologi til at udvikle nye robotløsninger blandt andet med grønne omstilling .

”Det centrale er at omsætte viden til løsninger i erhvervslivet,” fortalte teknologichef Kurt Nielsen, Teknologisk Institut.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik