Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
SMC' s HRR monteres i rack og giver stabil temperaturnøjagtighed, fremhæver SMC.
  • SMC' s HRR monteres i rack og giver stabil temperaturnøjagtighed, fremhæver SMC.

13.02.2020, 10:03

SMC-cirkulationskøler sparer plads

I udviklingen af cirkulationskøleren HRR fra japanske SMC har målet været, at fremstille en kompakt løsning, med de mest nødvendige funktioner.


Den rack-monterede cirkulationskøler, HRR, fra SMC er designet til brugere, der oplever et pladsproblem. Vedligehold og opsætning er også forsøgt gjort nemt, da chilleren kan justeres og vedligeholdes, mens den allerede er installeret i racket. 

Med den rackmonterede cirkulationskøler imødekommer SMC således markedets efterspørgsel efter kompakte chillere, der leverer de nødvenidge funktioner, fremhæver producenten.

HRR kan monteres i et 19 tommer-rack og kan spare plads, samt reducere opsætningstiden. Indbyggede funktioner som et partikelfilter, bypass-kredsløb, en bypass-ventil og flow-sensor gør installeringen enkel. Ud over standard er der mulighed for at tilvælge et filter, der ioniserer kølevandet.

Vedligehold af HRR sker via frontadgang, så det er muligt at udskifte og justere nøglekomponenter uden at fjerne chilleren fra racket. Selvdiagnostisering lader sig gøre ved visning af op til 23 alarmkoder og tilstande.

”Hos SMC kigger vi altid efter måder, der kan hjælpe vores kunder til en mere optimeret drift. HRR er et godt eksempel på, hvordan fremragende design giver fremragende kvalitet med hensyn til produktivitet og driftssikkerhed,” siger salg- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen, SMC Danmark, i forbindelse med lanceringen.

HRR har en temperaturstabilitet på +/- 0,1 grader Celsius. Chilleren har også kapacitet til at generere varme uden behov for et varmeapparat, og tilbyder derved konstant temperaturstabilitet. Det giver en mere ensartet proces og forbedret kvalitet i slutproduktet, fremhæver producenten.

Cirkulationskøleren fås i en række modeller med kølekapacitet i området fra 1.000 til 2.500 Watt (50 Hertz) og varmekapacitet på fra 450 til 550 Watt (50 Hertz). HRR er udviklet med applikationer, som lasersvejsere, laserbearbejdning, lasermarkører, digitale røntgenapparater og elektroniske mikroskoper for øje.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik