Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
Banners LS-S-serie er blevet udvidet til at omfatte ekstra lange IP65-klassificerede lysgitre.
  • Banners LS-S-serie er blevet udvidet til at omfatte ekstra lange IP65-klassificerede lysgitre.

20.01.2022, 14:08

Sikker produktion med ekstra lange lysgitre

Banners LS-S-serie er aktuelt blevet udvidet til at omfatte ekstra lange IP65-klassificerede lysgitre, oplyser den danske Banner-repræsentant, Hans Følsgaard A/S.


Lysgitre er intuitive, brugervenlige sikkerhedsanordninger, der bruges til maskinsikring. I produktionsvirksomheder vil der ofte være områder, hvor farlige situationer kan opstå.  

Banners LS-S-serie er blevet udvidet til at omfatte ekstra lange IP65-klassificerede lysgitre. 

Det har hele tiden været muligt at forbinde en serie af kortere lysgitre, men, nu er det altså blevet muligt at skabe større detektionsfelter med de seneste gitre. Det reducerer komponentforbruget, sænker omkostningerne og minimerer tidsforbrug til montering og justering, fremhæver Følsgaards Søren Madsen.

Med op til 12 meter detektionsområde er de ekstra lange lysgitre ideelle til at beskytte store områder i fremstillings-, materialehåndterings- og emballeringsmiljøer, påpeger Sørens Madsen. 

Han anbefaler dem således til brug  i svejseceller, palleteringsmaskiner og ved bilmontage med videre. Da de er designet til at være synlige, og er intuitive at bruge og justere samt beskyttet mod stød af deres 3 millimeter tykke aluminiumhus. Systemet kræver ingen software til konfiguration, og dual-scan-teknologi gør sensoren upåvirkelig over for interferens fra EMI, RFI, omgivende lys, svejseblink og stroboskoplys.

Følsgaard har opbygget erfaring med salg og rådgivning omkring automation generelt og fører en vifte af intelligente løsninger, heriblandt lysteknologi til moderne industrier og produktion, fremhæver Søren Madsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)  
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik