Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
GasDetect-direktør Søren Torsbjerg Møller tilbyder nu også gasdetektering som et udlejningskoncept.
  • GasDetect-direktør Søren Torsbjerg Møller tilbyder nu også gasdetektering som et udlejningskoncept.

28.06.2022, 07:36

Sikker hånd om gasdetektion

GasDetect leverer gasdetektion; salg, service og installation suppleres nu af et udlejningskoncept.


GasDetects produkter og ydelser, baseret på samarbejde med førende producenter på området, beskytter menneskeliv og helbred samt sikrer værdier og arbejdspladser. Det sker via salg, service og installation af håndholdte og stationære gasalarmsystemer og gasflowmålere i Danmark, på Færøerne og Grønland samt til offshore- og marineindustrien, fremhæver firmaet.

GasDetect er med alle steder hvor der bruges tekniske gasser, eksempelvis på hospitaler, i skibsfart samt raffinaderi- og fødevareindustri. Foruden udstyret leveres den fornødne service og rådgivning, blandt andet omkring lovgivning. Dermed er kunderne hele tiden fuldt på højde med sikkerheden og den tekniske udvikling, forklare direktør Søren Torsbjerg Møller.

Er den lovbefalede sikkerhed ikke i orden, risikere virksomhederne store bøder efter besøg fra Arbejdstilsynet.

Sikkerheden skal være i orden, og det er eksempelvis ansvarspådragende, hvis sikkerhedsudstyret ikke er monteret korrekt. Derfor giver servicekontrakter stor tryghed, når vi løbende levere serviceydelser, kontrollerer udstyrets effektivitet og eventuelt udskifter udstyret med nyt, fortsætter Søren Torsbjerg Møller.

GasDetect giver, mulighed for, at kunderne modtager service og support via en såkaldt ydelsesaftale. Her ejer kunderne ikke udstyret i kontraktperioden. Derimod er det GasDetects fulde ansvar, at udstyret konstant er fuldt funktionsdygtigt, opdateret og lovligt eger gældende regler. Desuden sørger GasDetect for, at al lovpligtig dokumentation for test og kalibrering, er opdateret og til stede hos kunden. Så kan kunden koncentrere sig om deres kerne forretning, forklarer Søren Torsbjerg Møller videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik