Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
EPLAN Platform, udgave 2.9, kan QR koder genereres som eksempelvis link til en komponent i EPLAN Data Portal.
  • EPLAN Platform, udgave 2.9, kan QR koder genereres som eksempelvis link til en komponent i EPLAN Data Portal.

18.02.2020, 07:00

Seneste EPLAN-platform præsenteret

EPLAN platform, udgave 2.9. kan nu leveres. Dermed kan man opnå hurtigt generede QR-koder, som også kan lagre hyperlinks, der kan åbnes ude i felten. Styring af lagene sikrer, at alle ændringer bliver gemt automatisk, så implementering af firmastandarder bliver endnu nemmere.


I EPLAN Platform, udgave 2.9, kan der nemt genereres QR-koder. Brugerne kan lagre hyperlinks i deres dokumentation, som senere kan skannes og åbnes med Apps på mobile enheder - som for eksempel Smartphones eller Tablets. Den kan bruges både til interne og eksterne link, så kedsommelig tastning bliver noget, der hører fortiden til. QR-koden fungerer også med udprintet dokumentation, så den er hurtigere og nemmere at anvende. Udveksling af symboler i placeholder objekter er også blevet simplificeret, og de kan nu erstattes ved at vælge de passende værdisæt. Brugerne drager fordel af større gennemsigtighed med færre makrovarianter.

Styring af lag er samtidig gjort nemmere. Alle ændringer bliver nu gemt automatisk. Yderligere funktioner, inklusive søgning af lag og ændring af deres egenskaber, runder forbedringerne af. Så fra nu er det muligt at søge efter alle emner i et projekt, der er blevet knyttet til et bestemt lag i et projekt eller et underprojekt. Designere kan derefter bruge indholdsdialogen i et fundet emne i listen med søgeresultater til at ændre den indstilling i laget, som de lige har søgt efter. Det bevirker, at lag, der blev tilføjet til et projekt via DXF- eller DWG-import, lettere kan findes, hurtigere kan ændres og anvendes som et brugerdefineret lag. En yderligere fordel er, at brugerne kan implementere firmastandarder ved hjælp af enkle tilpasninger og definitioner, analogt til navigatorene, fremhæver EPLAN Software & Service AB.

Udseendet af Makro Navigatoren blev ændret til en tabel med celler i den foregående udgave af EPLAN Platformen - og som resultat af dette kan den redigeres. I den seneste udgave bliver denne funktion udvidet til flere navigatorer, for eksempel Komponent Navigatoren, PLC Navigatoren og Forbindelses Navigatoren. Det giver udgave 2.9 kraftige, praktiske fordele, da projektdata nu kan redigeres på en gang på et splitsekund. 

Egenskabsanordnings Dialog gør det nu muligt for brugerne at redigere den brugerdefineret opstilling af egenskaber for skemaer og 3D enhedsplacering. Brugerne kan sammenholde disse i Egenskabsanordnings-dialogen og fjerne brugerdefineret egenskaber, der ikke skulle være i brug. En kontekstmenu hjælper brugerne til nemt at finde de anvendte egenskaber. Fordelene er indlysende: Alle opstillinger af egenskaber, der eksisterer i et projekt, kan vises på ét sted., fremhæver EPLAN. Ydermere kan flere egenskaber redigeres samtidigt, når der eksporteres og importeres opstillinger af egenskaber til forskellige komponenter. Navne kan også oversættes lige så nemt, og de ekstra søgemuligheder hjælper med til at foretage justeringer for at implementere firmastandarder endnu hurtigere, anføres det videre.

I udgave 2.9 kan der foretages flersprogede indtastninger til mange egenskaber og inputfelter i både projekter og Artikelstyringen. Brugeren kan derefter enten manuelt oversætte dem i et ensartet sprog eller få det gjort automatisk. EPLAN Platform, udgave 2.9 indeholder nu en ekstra hjælp for at overskueliggøre dette: Felter, hvor flersproget input er mulig, er nu markeret med en ikon på brugerinterfladen som standard.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik