Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
RoboTool-CEO Leif Thomsen glæder sig over de opkøbte forretninger, der har givet robotfirmaet synergi for alle parter.
  • RoboTool-CEO Leif Thomsen glæder sig over de opkøbte forretninger, der har givet robotfirmaet synergi for alle parter.

02.06.2021, 08:42

RoboTool-opkøb gav synergi

RoboTool meddeler, at firmaets overtagelse af Kirchheiner og siden Blaaholms automationsdivision har givet synergi til robotfirmaet.


CEO Leif Thomsen fra RoboTool, som har opkøbt el-teknik-virksomheden Kirchheiner  i Tønder, og senest, i september 2020 overtaget automationsafdelingen fra denkonkursramte vestjyske ingeniørvirksomhed Blaaholm A/S i Varde, ermeget tilfreds med begge investeringer:

 

”Vi har med købet af Blaaholm fået nogle virkeligt gode ogløsningsorienterede kunder. Lynddahl Plast A/S er så tilfreds med voresløsninger, at de har næsten fordoblet deres ordrer siden overtagelsen. Vi skallevere yderligere to oprulningsanlæg, ud over de tre, vi allerede har leverettil deres produktion af haveslanger. De to nye anlæg er til opvikling af massiveplast-profiler. Her har vi kunnet bruge vores ekspertise fra Kirchheiner, derproducerer opviklere til massive aluminiumprofiler. På den måde går det hele opi en højere enhed,” fortæller Leif Thomsen.

RoboTool er desuden i gang med at hæve oppetiden hos Lynddahls robotter. Hver procent oppetid har nemlig stor betydning, når man kører med fem-holds-skift, fremhæver RoboTool-indehaveren. 

I købet af Blaaholm indgik også en stor database med tegninger. Den hjælper nu RoboTool med at servicere Blaaholms tidligere kunder:

”Tegningsarkivet gør os i stand til at lave effektiv support hos tidligere kunder, så de ikke skal starte forfra med nye leverandører. Her ligger frugterne af et stort udviklingsarbejde, som kan bruges ved genkøb og service. Det har vi benyttet os af, fx da vi var ude at servicere Tulip med deres linje til pakning af supper i pose. Det oprindelige tegningsmateriale gjorde det muligt i en fart at reparere en nedbrudt robot, så pakningen hurtigt kunne genoptages,” siger en tilfreds Leif Thomsen, og fortsætter: 

”Vi har kunnet levere eller skal levere samtlige ordrer, vi overtog i de to handler. Det er vi stolte af. Samtidig er vi glade for, at vi har kunnet beholde stort set alle de medarbejderne, vi fik med i købet af Kirchheiner”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik