Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Quadsat har en vision om at vokse til op til 500 medarbejdere indenfor de næste 5-10 år. Rasmus Hasle bliver Head Of Software.
  • Quadsat har en vision om at vokse til op til 500 medarbejdere indenfor de næste 5-10 år. Rasmus Hasle bliver Head Of Software.

01.09.2021, 13:36

Rasmus Hasle til Quadsat

Efter ti år hos Teknologisk Institut Robotteknologi er Rasmus Hasle blevet ansat som Head of Software hos dronespecialistfirmaet Quadsat.


Onsdag den 1. september var første arbejdsdag for Rasmus Hasle hos Quadsat og ser frem mod en ny rejse ud i en lidt anden branche end han senest har beskæftiget sig med.

Han skal hos Quadsat arbejde tæt sammen med stifterne Joakim Espeland og Andrian Buchi, og sender samtidigt en tak til både nuværende og tidligere kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Virksomheden startede som et universitetsprojekt og er i dag en ambitiøs startupvirksomhed, der kombinerer droner, robotteknologi og satellitkommunikation. Målet er at opbygge droneplatforme til løsning af opgaver for maritim-, aerospace- og forsvarsindustrierne med hjemme i HC Andersen Airport.

Nærmere bestemet udvikler firmaet aktuelt droneplatforme, der benyttes til afprøvning, kalibrering og typegodkendelse af antenner til satellitkommunikation. I den sammenhæng fungerer dronen som en kredsende satellit, der simulerer bevægelsen af forskellige transportmidler som skibe, fly og biler.

Fremgangsmåden giver mulighed for at løse kritiske problemstillinger for antennens ydeevne såsom antenneafprøvning, antennestråling og opklaring af forstyrrelser, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik