Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Med den brede repræsentation føler Armatec sig i stand til at finde en pumpe til så at sige alle applikationer.
  • Med den brede repræsentation føler Armatec sig i stand til at finde en pumpe til så at sige alle applikationer.

23.08.2019, 07:06

Pumpeløsninger til alle applikationer

Da Armatec repræsenterer en række pumpeproducenter, vil sortimentet være i fokus på hi '19, den 1. til 3. oktober i Herning, hvor man vise pumpeløsninger til så at sige alle applikationer.


Armatec fra Glostrup har løbende effektivitet og driftssikkerhed i fokus, og vil gerne stå klar til at kunne forbedre kundernes processer samt lønsomhed.

Virksomheden kan derfor i dag levere komplette pumpeunits såvel som enkeltstående pumper. Uanset medie eller behov står man til rådighed for at kunne levere en optimal løsning til brugernes anlæg.

I sortimentet finder man blandt andet Flowserve–pumper i alle størrelser til den industrielle verden, Halberg, der er kendt for deres køle-, fødevand- og kondensatpumper samt mixere, SIHI–pumper inden for væske- og vakuumpumper, SPX Johnson Pumps pumper til de fleste applikationer, Leistritz´ inden for skruepumper til alle industrier samt programmet af Armatec-pumper - Armatecs egne pumper.

Virksomheden tilbyder også at tage ansvaret af alt lige fra dimensionering og problemløsning til salg og levering af pumper, reservedele og service. Både life-cycle cost og bedste virkningsgrad er blandt de afgørende faktorer ,når der dimensioneres, derfor kan virksomheden altid stå inde for sine produkter, fremhæves det.

Kombinationen af teknisk kompetence, systemviden og flere års erfaring inden for pumpeteknik, er derfor det, der skal gøre Armatec til et oplagt valg af pumpeleverandør, når kvalitet og driftssikkerhed er i fokus, fremhæver virksomheden, forud for messedeltagelsen i Herning, den 1. til 3. oktober.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik