Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
Rockwell Automation har indgået yderligere samarbejder i bestæbelsen på at styrke kundernes cybersikkerhed. Desuden er etableret et Cybersecurity Operations Center ved Tel Aviv.
  • Rockwell Automation har indgået yderligere samarbejder i bestæbelsen på at styrke kundernes cybersikkerhed. Desuden er etableret et Cybersecurity Operations Center ved Tel Aviv.

25.11.2021, 14:38

Partnerskab vil styrke kundernes cybersikkerhed

Rockwell Automation har netop løftet sløret for strategiske partnerskaber med Dragos og CrowdStrike. Desuden etablereres et Cybersecurity Operations Center. Alt sammen for at styrke kundernes cybersikkerhed.


Rockwell Automation og Dragos vil kombinere Rockwell Automations verdensomspændende industri-, applikations- og ICS-ekspertise med Dragos teknologi, professionelle ydelser og Threat Intelligence services.  

”Vores investering i og partnerskab med Dragos vil gøre det lettere for vores industrielle automatiseringskunder at realisere deres mål om Connected Enterprise, fordi vi tilbyder en sikker OT-infrastruktur. I vores branche bliver cybersikkerhedstruslerne hele tiden hyppigere og alvorligere, så det er afgørende, at ledere indenfor automatisering deler erfaringer og samarbejder med ledere indenfor cybersikkerhed med henblik på at udvikle flere og nye måder at beskytte vores kunder på,” siger Vice President, direktør Rachael Conrad, Global Services ved Rockwell Automation.

Rockwell Automation har også indledt et samarbejde på feltet med CrowdStrike. Sammen vil de levere end-to-end-cybersikkerheds- og netværksløsninger. Partnerskabet vil undersøge potentialet i at kombinere CrowdStrikes cloud-udviklede, AI-understøttede Falcon-platform med Rockwell Automations’ implementering, netværksarkitektur, support, OT og services med henblik på at levere skræddersyede løsninger til håndtering af kundernes største udfordringer inden for cybersikkerhed. 

”I kraft af Rockwell Automations samarbejde med CrowdStrike kan vi tilbyde fuldt ud integrerede, industrielle end-to-end-sikkerhedstjenester og løsninger gennem hele cybersikkerhedsforløbet, fra registrering af trusler over håndtering til genetablering efter cyberhændelser. Med kombinationen af CrowdStrikes førende platform til slutpunktsbeskyttelse og Rockwell Automations brede vifte af integrerede sikkerhedsprodukter og -tjenester får kunderne markedets mest omfattende sikkerhedsprodukt til rådighed,” understreger Rachael Conrad.

Rockwell Automation udvider samtidig sin globale kapacitet med etableringen af et Cybersecurity Operations Center, der placeres i Israel. Centret ved Tel Aviv er aktuelt åbnet, og  herfra leveres eksterne cybersikkerhedstjenester til kunder i hele verden. Centret supplerer Rockwell Automations øvrige 15 globale servicecentre, og er et eksempel på Rockwell Automations fortsatte investering i global cybersikkerhedsekspertise og generelle portefølje.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)  
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik