Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
På SMC´s stand i Herning, 1. til 3. oktober, vises blandt andet komplette Packaging-løsninger.
  • På SMC´s stand i Herning, 1. til 3. oktober, vises blandt andet komplette Packaging-løsninger.

27.09.2019, 07:01

Packaging-løsninger hos SMC

SMC Danmark meddeler, at man viser en komplet pakke af løsninger til Packaging-området i Herning.


Den japanske automatiseringsekspert SMC forpligter sig til - i partnerskab med kunder over hele verden - at arbejde for at skabe produktivitet, ydeevne og energieffektivitet. Derfor har SMC nu udviklet en komplet vifte af løsninger, der har fleksibilitet til at tilpasse sig og udvikle sig med kundernes emballeringsbehov, fremhæver SMC Danmark.

Efterhånden som de globale krav til emballeringsindustrien stiger for at imødegå miljø- og produktivitetsudfordringer, opper automationsbranchen sig for at medvirke til at levere omkostningseffektive løsninger.

SMC har derfor udviklet et udvalg af produkter, der tager højde for hvert trin i emballeringsprocessen - fra produktbehandling til palletering. Vigtigt er også, at løsningerne er designet med energieffektivitet i tankerne - uden at gå på kompromis med ydeevnen, fremhæver salg- og marketingschef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Danmark:

”Vi anerkender de komplekse behov i emballerings- og pakkeindustrien. Blandt andet er den nødt til at tilpasse sig, når efterspørgslen efter individuelt emballagedesign og specielle formater stiger sammen med behovet for at styre produktionslinjer med store mængder og at reagere på miljøpres. Hos SMC sikrer vores fulde vifte af korrosionsbestandige, hygiejniske design og renrumsløsninger de produkt- og proceshygieniske forhold. Også under de udfordrende varmeudviklende forhold".

For dem, der arbejder i brancher, der i høj grad er afhængige af emballage såsom medicinal- eller fødevarebranchen, er nøjagtig temperaturstyring nøglen til succes – særligt til termoformning, krympning eller skæring, rengøring og forsegling. SMC tilbyder her en række cirkulationskølere, der understøtter disse processer, hvor utilstrækkelig temperaturregulering stadig er et problem. Ringe temperaturstyring medfører ganske enkelt økonomiske tab på grund af: Høje niveauer af afvisningsgrader. Ringe produktkvalitet. Upålidelige processer. Henrik Bonde Jespersen uddyber:

”Vores serie af cirkulationskølere er den smarte løsning, der leverer proaktiv - og præcist justeret - temperaturregulering af varmeudviklende enheder. Denne effektive kontrol giver kunderne ro i sindet. For de opnår forbedret produktivitet, de forbedrer maskinens ydeevne, og de forlænger udstyrets levetid”.

Et andet område, der koster emballeringsspecialister dyrt, er det usynlige spørgsmål om statisk elektricitet. Hvis dette spørgsmål ikke adresseres, kan det forårsage problemer med både produktion og produktkvalitet. SMC tilbyder her et sortiment af ionizere til næsten enhver pakkeapplikation, som derved opnår den bedste elektrostatiske balance og derfor garanterer den endelige produktkvalitet, fremhæver Henrik Bonde Jespersen.

De ansvarlige i emballeringsbranchen jonglerer store mængder enheder i timen, alt imens de skal finde løsninger til understøttelse af avanceret maskineri, der let skal kunne justeres for at imødekomme unikke emballageformater og specielle varianter.

Det er her SMC’s højhastighedscylindre og -ventiler er designet til at leve op til de krævede hastigheder og frekvenser. Tilsvarende holder SMC’s metaltætnede cylindre og ventiler op til 100 og 200 millioner cykler. Alt i alt opnår kunderne pålidelige løsninger og undgår derved kostbare system- og produktionsstop, fremhæver Henrik Bonde Jespersen.

Derudover er SMC’s lette og kompakte cylindre til conveyor-linjer eller robothåndtering og håndtering i øvrigt designet til at forbedre cyklustiderne og dermed produktiviteten.

Det komplette sortiment af elektriske aktuatorer og controllere gør kunderne i stand til at kombinere højhastighedsproduktion med hurtige og fleksible formændringsfunktioner.

”Vi hjælper vores kunder med at tilpasse sig nuværende og fremtidige produktionsbehov med vores integrerede pakke af smarte løsninger. De er selvfølgelig også designet til at understøtte arbejdet med forebyggende vedligeholdelse,” tilføjer Henrik Bonde Jespersen.

SMC’s serielle interface-løsninger tilbyder – via tilstandsovervågning - en høj grad af adgang til og feedback fra automatiseringskomponenter. Visse produkter kan også understøtte IO-Link fordelingssystemer. De minimerer den samlede tid brugt på indstillingskontrol og øger derfor maskinens tilgængelighed. Det understøttes af SMC’s unikke trådløse løsning, der tilbyder avanceret kommunikation og fri bevægelighed til Packaging-branchen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik