Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Pålidelighed og hygiejne er styrket med Bekos seneste olie-vand-separatorer, fremhæver AVS Danmark.
  • Pålidelighed og hygiejne er styrket med Bekos seneste olie-vand-separatorer, fremhæver AVS Danmark.

14.03.2024, 09:44

Pålidelig olie-/vand-separator til kondensatbehandling

Bekos' aktuelt lancerede aktive system, gør det nu muligt at udføre mere pålidelig og hygiejnisk olie-/vand-separation, fremhæver forhandleren, AVS Danmark.


Olie-vand-separatorer er en vigtig del af enhver kondensatbehandling, og med Bekos netop lancerede aktive system, er det nu muligt at gøre det mere pålideligt og hygiejnisk, fremhæver den danske forhandler, AVS Danmark, Hedehusene.

Driftsprincippet i Bekos aktive system gør enheden betydeligt mere pålidelig og hygiejnisk end konventionelle systemer - og brugerne har derudover håndteringsfordele, da de nemt kan tilpasse det modulopbyggede system til deres behov, påpeges det videre.

Beko Qwik-Pure er et aktivt olie-vand-separationssystem, hvor elektrisk energi og trykluft indgår i driften. Det olieholdige kondensat presses gennem filtrene med automatisk udløste trykluftsstød. Patronerne er konstant helt fyldt med kondensat, hvilket forhindrer dannelsen af organiske kulturer, selv under længere driftspauser.

Den aktive proces gør det også muligt at udnytte patronernes volumen fuldt ud og gør service mere forudsigeligt. En fejlsikker tilstand skifter enheden til konventionel gravitationsseparation i tilfælde af strømsvigt.

Kontrolsystemet viser patronernes resterende kapacitet samt statusoplysninger, for eksempel om forfaldsdatoer for service. Driftsstatus og eventuelle alarmmeddelelser kan også hentes, hvilket gør det muligt at integrere det IIoT-kompatible system i overvågnings- og kontrolsystemer på højere niveau. Brugerne kan overvåge, gemme og evaluere Qwik-Pure-data hvor som helst.

Når filtrene i en patron er mættede, presses det kondensat, der stadig er tilbage, gennem filtermaterialet ved hjælp af trykluft med et tryk på en knap. Det efterfølgende patronskift udføres ergonomisk og uden værktøj. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik