Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Region Hovedstaden og Hallands Län udgør nøgleområderne for erhvervsudvikling på tværs af Øresundsregionen, og kommer i fokus i forbindelse med OECD Local Development Forum den 24. og 25. september.
  • Region Hovedstaden og Hallands Län udgør nøgleområderne for erhvervsudvikling på tværs af Øresundsregionen, og kommer i fokus i forbindelse med OECD Local Development Forum den 24. og 25. september.

22.04.2024, 15:28

OECD Local Development Forum kommer til Greater Copenhagen

Den 24. og 25. september bliver området omkring København og Malmø, der omfatter hele Region Hovedstaden samt Hallands Län, hjemsted for det næste OECD Local Development Forum.


OECD Local Development Forum holdes 24. og 25. september i Malmø og København, hvor det samtidig er første gang, at det holdes af to lande i fællesskab, og således understreger regionen Greater Copenhagen omkring Øresunds-forbindelserne.

"Vi er glade og stolte over, at OECD anerkender Greater Copenhagen som en førende aktør inden for regional udvikling og har valgt at afholde sin konference her," siger Managing Director Tue David Bak, Greater Copenhagen, forud for det kommende forum, hvor medlemmer over hele verden, der arbejder for at styrke og udvikle de regioner, de bor i, og gøre dem mere inkluderende og bæredygtige kan netværke på kryds og tværs.

Således samler OECD Local Development Forum repræsentanter for regionale og nationale regeringer, myndigheder for økonomisk og samfundsmæssig udvikling, brancheorganisationer, sociale innovatører, virksomheder, arbejdsformidlinger og andre organisationer, påpeger han videre.

Konferencens første dag finder sted i Malmø og den anden dag i København. Temaet er "Building bridges, shaping tomorrow". Konferencen er åben for alle med forbehold for fyldte pladser, oplyser Tue David Bak:

"Vi er ved at opbygge en unik region i grænselandet mellem to lande. Samtidig står vi over for de samme udfordringer og muligheder som andre regioner. Vi ser frem til at dele vores erfaringer med konferencedeltagere fra hele OECD".

Han ser også en langsigtet værdi i at arrangere konferencen:

"Konferencen giver os mulighed for at positionere Greater Copenhagen som en attraktiv destination for virksomhedsetablering og internationale investeringer. Vi vil opbygge en bæredygtig, integreret metropolregion, der kan konkurrere med andre metropolregioner rundt om i verden, såsom Kina og USA. Denne konference er en vigtig del af det arbejde," fastslår Tue David Bak.

OECD Local Development Forum og Greater Copenhagen arrangerer konferencen i samarbejde med Nordisk Ministerråd, Region Hovedstaden, Malmø Kommune, Hallands Län, Region Sjælland, Københavns Kommune og Øresundsbro Konsortiet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik