Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Nem eftermontering af HART- og Modbus-enheder i procesindustrien med commKit (Illustration: Softing Industrial Automation)
  • Nem eftermontering af HART- og Modbus-enheder i procesindustrien med commKit (Illustration: Softing Industrial Automation)

27.10.2021, 15:26

Nemmere opgradering af HART- og Modbus-enheder

Softings commKit understøtter nu Integrator Function Block og Standardized Connection Points til Foundation Fieldbus samt adskillige, andre nye emner, der gør eftermontering af HART- og Modbus-enheder i procesindustrien nemmere, fremhæver producenten.


Softing Industrial Automation meddeler, at commKit-brugere nu  kan opgradere deres eksisterende HART- eller Modbus-feltenheder til Foundation Fieldbus eller Profibus PA på hurtigere og nemmere vis. Løsningen commKit består fremadrettet af commModule MBP (Manchester Bus Powered), et interface hardwaremodul til FF H1 eller Profibus PA,-softwareværktøjet commScripter til generering af den enhedsspecifikke kortlægningsfunktion, og en supportservice, der følger brugeren hele vejen til certificering. Den præ-certificerede hardware og præ-installerede firmware reducerer udviklingen af kompleks og dyr embedded software til at skrive en enkel tabel med kortlægning af parametre. Det sparer omfangsrige anstrengelser til programmering og garanterer en hurtig time-to-market, fremhæver producenten.

I den aktuelle udgave, commKit V 3.50, understøtter commScripter softwaren til FF nu Integrator Function Block og Standard Connection Points (SCP). SCP Support er specielt vigtig, da den er en obligatorisk bestanddel til enhver enhed, der skal registreres hos FieldComm Group i fremtiden. Dertil kommer, at FF demo enheden (CS START HART) er blevet registreret hos FieldComm Group. Det sikrer, at alle funktioner og egenskaber, der leveres til kundespecifik integrering, også er i fuld overensstemmelse med FF standarden. Som en del af denne proces er en basis FDI pakke også blevet registreret.

Til Profibus PA er der tilføjet en Totalizer Function Block. Nu kan alle Function Block-typer, der er defineret i PA profilen, leveres. Dertil kommer forbedrede komponenter og en samlet diagnosekortlægning til FF og Profibus PA - samt forbedret understøttelse til ikke-kortlagte parametre.

Til commModule MBP hardware blev der tilføjet NVRAM (Non-Volatile Random Access Memory) verifikation. Resultaterne af verifikationen indikeres via Diagnosis Transducer Block (DIAG-TB), der leveres af Softing - den indeholder avancerede komponenter til analyse af problemer og forebyggende vedligehold.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik