Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Med den robuste grundplade og plug-in-moduler fra områderne IPC-, I/O-, bevægelses-, relæ- og systemteknologi tilbyder MX-Systemet en særdeles fleksibel automatiseringsløsning uden en styretavle i beskyttelsesklassen IP67, fremhæver Beckhoff Automation.
  • Med den robuste grundplade og plug-in-moduler fra områderne IPC-, I/O-, bevægelses-, relæ- og systemteknologi tilbyder MX-Systemet en særdeles fleksibel automatiseringsløsning uden en styretavle i beskyttelsesklassen IP67, fremhæver Beckhoff Automation.

25.11.2021, 15:14

Når controlleren bliver til modulær styretavle

Det netop lancerede MX-System fra Beckhoff Automation revolutioner inden for konstruktion af styretavler, påpeger producenten, som nu kan tilbyde en fleksibel, pladsoptimeret og intelligent systemløsning, som fuldstændig erstatter de konventionelle styretavler.


Når det kommer til automatisering af maskiner og fabrikker, kan Beckhoff Automation tilbyde både TwinCAT kontrolsoftware, Industri-PC'er, I/O'er, drev, motorer, strømforsyninger og kabler, som danner grundlaget for højtydende automatisering. Derudover har Beckhoff også lang erfaring inden for konstruktion af styretavler. Med egen tavleproduktion, der i øjeblikket har omtrent 250 ansatte, har virksomheden beskæftiget sig med tavlekonstruktion, siden grundlæggelsen for 40 år siden. Seneste bud i programmet er MX-Systemet,  som er en kombination af virksomhedens viden om system- og komponentteknologi og dens erfaringer inden for praktisk anvendelse.

MX-Systemet er således et ensartet modulært automatiseringskoncept, som kan anvendes til fuldstændigt at erstatte traditionelle styretavler med mange forskellige plug-in-moduler. Systemet består af en robust aluminiumgrundplade i beskyttelsesklassen IP67 med integrerede modulslots, der inkluderer EtherCAT til kommunikation og en integreret strømforsyning. Sikker lav spænding samt 400 Volt AC og 600 Volt DC. Der fås moduler til forsyningstilslutningen samt alle andre styretavle funktioner.

Når det kommer til tilslutningen af udstyr, anvender modulerne tilslutningsstik, som er blevet afprøvet og testet i mange år på automatiseringsteknologiområdet. 

En systemkombination af grundplade og moduler har beskyttelsesklassen IP67 og kan monteres direkte på maskinen. Systemet reducerer producentens påkrævede indsats, særligt i løbet af planlægnings- og monteringsfasen, mens de integrerede diagnosticeringsfunktioner reducerer kompleksiteten for slutbrugeren, fremhæver producenten. 

Tilsammen resulterer det i en modulær styretavle med høj beskyttelsesklasse, der kan monteres på maskinen uden et behov for ekstra beskyttelseskasser.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik