Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
”Vi oplever, at kunderne er blevet mere bevidste om at regne sig frem til den rette dimensionerede motor, så de derved kan spare penge på både motorinvestering og elregning,” siger Poul-Henning Nielsen.
  • ”Vi oplever, at kunderne er blevet mere bevidste om at regne sig frem til den rette dimensionerede motor, så de derved kan spare penge på både motorinvestering og elregning,” siger Poul-Henning Nielsen.

15.09.2023, 14:32

Møder op i Hal M med stærk opstilling

Eegholm Group er på plads, når dørene åbner den 3. oktober i Herning, og har her alle forretningsområder med på standen. Lanceringerne er målrettet maskinbyggerne. En af dem er et kompakt og robust planetgear til selvkørende robotter, en anden er en lille driver til styring af motor og gear, mens en tredje handler om sikkerhedskomponenter. 

Af: René Wibholdt


Eegholm Group er stærke på fremstillling af eltavler, men virksomheden har også spændende agenturer på helt andre områder. Og det er her, man hos Eegholm kan blive præsenteret for egentlige lanceringer, oplyser kundeansvarlig Poul-Henning Nielsen, på opfordring fra Automatik & Proces, og introducerer Eegholm Group, der består af Eegholm i Sønderborg og Automatic Syd i Broager. 

De tre produkter er fra henholdsvis APEX Dynamics, Oriental Motor og sydkoreanske Autonics, som er et netop tilføjet agentur i Eegholms produktsortiment af elektromekaniske løsninger.

I GL-serien har APEX udviklet et planetgear, der er bygget med planetgearudveksling, som kan klare en belastning på op til 720 kilogram pr. aksel. Planetgearet er målrettet autonome robotter, men løsningen kan også bruges i applikationer til for eksempel remdrev, rundbord og hjuldrev.

”Planetgearet passer rigtig godt til robotsektoren, som med vores løsning kan skubbe en tung last. Gearet er konstrueret, så kræfterne er centreret i midten af gearet, og det giver både styrke, præcision og hastighed (8.000 omdrejninger/minuttet på indgangssiden). Robottens hjulophæng kan monteres direkte på gearet,” fortæller Poul-Henning Nielsen.

Læs hele den spændende artikel i onlineversionen af Automatik & Proces 7/2023 ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik