Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Bonfigliolis Blueroll Compact-drev anbefales til blandt andet AGV'er.
  • Bonfigliolis Blueroll Compact-drev anbefales til blandt andet AGV'er.

17.05.2022, 14:56

Modulære drev målrettet AGV'er

AGV' er - de autonome interne transportløsninger - vinder fortsat frem, og bliver samtidig mere og mere kompakte. Det skyldes blandt andet at drev-leverandørerne leverer stadig mere kompakte komponenter, som eksempelvis italienske Bonfigliolis Blueroll Compact.


Bonfiglioli har aktuelt introduceret Blueroll-serien af systemer af gearmotor-drev, som blandt andet henvender sig til producenter af såkaldte AGV'er, fremhæver den italienske producent, som har Brd. Klee A/S, som partner i Danmark.

Blueroll leveres i tre varianter;  Avanced, Basic og Compact, hvor sidstnævnte netop har vist sig interessant for AGV'er, da de rullende enheder her får mulighed for yderligere at komme lettere rundt.

Det modulare systemer åbner for løsninger, der kan belastes med henholdsvis 360, 720 eller 1.020 kilogram, og med hastigheder på op til 2 meter/sekundet. 

Hjertet i enhederne er producentens egen gearmotor-serie TQW, som leveres kundetilpasset. I Advanced anvendes også servo, mens Compact dækker over, at gearmotor-enheden er særligt tilpasset det kompakte design, og uden at gå på kompromis med ydeevne er den op til 25 procent kortere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik