Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Målgruppen for arrangementet er producenter og operatører af elektrolyseanlæg, producenter af instrumentering, integratorer, ingeniør- og konsulentfirmaer og selvfølgelig ikke mnidst metrologispecialister, fremhæves det.
  • Målgruppen for arrangementet er producenter og operatører af elektrolyseanlæg, producenter af instrumentering, integratorer, ingeniør- og konsulentfirmaer og selvfølgelig ikke mnidst metrologispecialister, fremhæves det.

05.05.2021, 15:58

Metrologi og storskala brintproduktion

Webinar går i dybden med udviklingen af Power-to-X-teknologier ud fra et metrologiperspektiv 26. maj.


I et webinar ønsker FORCE Technology at byde deltagerne på indsigt og input fra domæneeksperter, der er involveret i udviklingen af Power-to-X.

GTS-instituttet fremhæver, hvorledes Power-to-X-teknologi er en væsentlig del af den grønne omstilling i den danske energisektor.

I årtier har den danske vindmølleindustri eksempelvis vist en evne til at være førende i udviklingen af teknologi. Power-to-X skal være med til at udbygge denne førsteplads med flere værdikæder fra produktion af grøn el og helt frem til forbrugerene, påpeges det.

Nøgleelementer i disse værdikæder er brintproduktion i stor skala, udvikling af Power-to-X-infrastrukturen og den nødvendige knowhow, der skal til for at drive infrastrukturen så forholdet mellem elproduktion og strømforbrug koordineres optimalt.

Elektrolyse er en veletableret teknologi, der er blevet brugt industrielt i et århundrede, men hvilke rolle spiller metrologi og instrumentering i opskaleringen af elektrolyse til sikker og omkostningseffektiv produktion af grøn brint? Og er der sammenhæng mellem de tilgængelige laboratoriefaciliteter og de behov, industrien har?

Opskalering sætter mere fokus på custody transfer, afregningsmålinger og behov for uafhængig tredjepartskontrol af instrumentering, hvilket er omdrejningspunktet for dagen, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik