Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
DIRA-netværkskoordinator Kathrine Viskum Rasmussen er i forbindelse med de øgede aktiviteter i færd med at søge yderligere en faglig stærk profil.
  • DIRA-netværkskoordinator Kathrine Viskum Rasmussen er i forbindelse med de øgede aktiviteter i færd med at søge yderligere en faglig stærk profil.

11.05.2021, 10:06

Mere faglig styrke hos DIRA

Et stigende medlemstal, flere faglige arrangementer og en voksende interesse for robotteknologi gør, at Dansk Robot Netværk, DIRA, nu søger yderligere en faglig stærk profil til at styrke arbejdet.


DIRA-robotnetværket omfatter nu mere end 200 medlemmer, og antallet af medlemmer og faglige arrangementer og opmærksomheden bliver ved med at stige, konstaterer netværkskoordinator Kathrine Viskum Rasmussen, i forbindelse med at DIRA nu søger derfor efter en faglig, udadvendt person med stærk forretningsforståelse:

"Der kommer flere og flere medlemmer til, og vi oplever mere og mere interesse for vores faglige arrangementer. Derfor giver det god mening at få én mere med på holdet," fortæller Kathrine Viskum Rasmussen, og fortsætter:

"Vi kommer stadig til at løbe lige så stærkt i DIRA, men vi kommer bare til at kunne nå mere".

DIRA vil give medlemmerne adgang til endnu mere faglighed gennem flere faglige arrangementer og mere deling af danske robotløsninger og viden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik