Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
AVN Gruppen A/S¨ tre hydraulikselskaber og Masytec står samlet under AJOUR 2021-eventet 25. og 26. november i Odense, hvor hovedoverskriften i år er: Management & Technology.
  • AVN Gruppen A/S¨ tre hydraulikselskaber og Masytec står samlet under AJOUR 2021-eventet 25. og 26. november i Odense, hvor hovedoverskriften i år er: Management & Technology.

28.10.2021, 16:36

Masytec og AVN Hydraulik på AJOUR

AVN Gruppen A/S' tre hydraulikselskaber og Masytec står samlet under AJOUR 2021-eventet 25. og 26. november i Odense, hvor hovedoverskriften i år er: Management & Technology. 


I lighed med deltagelsen på hi '21 vil det på den kommende måneds AJOUR 2021-EVENT  være tydeligt for de besøgende, hvorfor AVN Gruppen opkøbte firmaet Masytec tilbage i starten af maj. Ifølge salgschef hos Masytec, Jesper Herløw, så er der en klar synergi imellem de to virksomheder, og ydelserne til kunderne komplementerer hinanden godt, for hvor der er hydraulik, er der næsten også altid behov for smøring. 

Masytec har over 70 års erfaring med centralsmøring, centralsmøreanlæg og smøresystemer på alle typer af maskiner til industrien, landbrug, entreprenørbranchen, offshore, vindmøller, jernbaner - kort sagt, hvor der findes bevægelige dele. Undersøgelser viser at 40 procent af omkostninger til udbedringer af defekter på maskinernes dele oftest skyldes dårlig smøring, ifølge Jesper Herløw.

På den fælles stand vil Masytec fremvise produkter og smøresystemer fra blandt andet producenterne SKF og Lincoln, mens AVN Gruppens hydraulikfirmaer - AVN Hydraulik, BB Hydraulik og AVN Hydropower - gør sig inden for hydraulikservice, reparation, konstruktion og design af hydraulikanlæg. Firmaerne er autoriseret distributør og servicepartner for producenterne Parker Hannifin og Bosch Rexroth i Danmark.

På AJOUR-standen kan besøgende også se en adskilt Goldcup-hydraulikpumpe, og høre om fordelene ved at renovere frem for nyt, fremhæver konsulent Lars Trebbien, fra AVN Hydraulik.  

Deltagerne på Ajour er hovedsageligt medlemmer af Maskinmestrenes Forening. I år udvides de besøgendes profil yderligere, idet AJOUR har indgået en aftale med Konstruktørforeningen om eventet  den 25. og 26. november i Odense Congress Center.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)  
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik