Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
CEO Martin Thorborg (t.h.), Visma Dinero, er vinder af DI's og PostNords eCom Talent Award 2023 for ledelse i e-commerce. Prisen blev overrakt af chef for e-commerce i DI og branchedirektør Jacob Kjeldsen, DI Handel (t.v.).
  • CEO Martin Thorborg (t.h.), Visma Dinero, er vinder af DI's og PostNords eCom Talent Award 2023 for ledelse i e-commerce. Prisen blev overrakt af chef for e-commerce i DI og branchedirektør Jacob Kjeldsen, DI Handel (t.v.).

21.09.2023, 14:00

Martin Thorborg tildelt DI’s og PostNords e-handel-pris

Martin Thorborg har torsdag føjet titlen som vinder af DI's og PostNords nyindstiftede pris eCom Talent Award 2023 til hans omfattende CV. Prisen blev overrakt i forbindelse med en konference om e-handel i Industriens Hus.


PostNord og landets største erhvervsorganisation DI har torsdag for første gang uddelt prisen for de største talenter i e-handel herhjemme. Der er faktisk tale om to priser, hvor den ene går til en talentfuld medarbejder inden for e-commerce – en såkaldt frontrunner – og den anden til en talentfuld leder. Sidste går til Martin Thorborg.

Martin Thorborg er dag CEO i virksomheden Visma Dinero, som har udviklet et online regnskabsprogram til små og mellemstore virksomheder.

Martin Thorborg fik overrakt prisen fra scenen på konferencen af chef for e-commerce i DI, branchedirektør Jacob Kjeldsen, DI Handel, i overværelse af et par hundrede erhvervsledere og eksperter inden for e-handel.

"Den måde, vi arbejder med det på i Visma Dinero, er, at alle kan komme til orde. Alle må deltage i alle processer, hvis de har lyst. Vi byder alle nye ideer velkommen, og der er ikke nogen, der griner af hinanden. Der er ikke nogen, der har en større stemme, og meget innovation sker foran cola-automaten," siger Martin Thorborg.

Den 31-årige MarTech Lead & Digital Marketing consultant Rasmus Stouby fra Aarhus-virksomheden No Zebra fik på dagen den anden pris, som et af landets største talenter i e-handel.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik