Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Market Day byder på adgang til  brancheeksperter, tekniske eksperter og andre fra branchen , så interesserede kan drøfte de muligheder og udfordringer, innovation og digitalisering byder de danske virksomheder, fremhæver DHI.
  • Market Day byder på adgang til brancheeksperter, tekniske eksperter og andre fra branchen , så interesserede kan drøfte de muligheder og udfordringer, innovation og digitalisering byder de danske virksomheder, fremhæver DHI.

12.08.2022, 09:14

Market Day ved DHI Innovation

Danske virksomheder inden for vand og miljø vil få mulighed for at blive inspireret og få viden om innovation inden for netop deres områder den 7. september, når DHI Innovation holder Market Day i Hørsholm.


Som GTS-institut søger DHI hele tiden nye veje til at accelerere dansk innovation og til at styrke den danske konkurrenceevne. Deltagerne ved Innovation Market Day vil derfor få mulighed for at sætte deres eget præg på DHI’s innovationsdagsorden i GTS-regi, fremhæver instituttet.

DHI driver løbende forskningsaktiviteter inden for disse fire fokusområder og arbejder på løsninger, der er rettet mod de danske virksomheders behov og udfordringer. Og den 7. september vil der blive rig lejlighed til at drøfte både udfordringer, løsninger og muligheder for det danske erhvervsliv og andre partnere i det danske innovationsøkosystem.

Dagens program byder på rundbordssamtaler med relevante temaer og præsentation af DHI’s innovationsaktiviteter, og der vil være begrænset deltagerantal for at sikre tid og plads til dialog.

Hvis man ønsker at deltage i en dag fyldt med diskussioner om innovation inden for vand og miljø, kan man tilmelde sig ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik