Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Produktionsvirksomheder har behov for at lave systematisk dataopsamling til at kunne forudsige vedligehold og automatisk kvalitetskontrollere produkter. Derfor er området for sensorer i rivende udvikling, fremhæver MADE.
  • Produktionsvirksomheder har behov for at lave systematisk dataopsamling til at kunne forudsige vedligehold og automatisk kvalitetskontrollere produkter. Derfor er området for sensorer i rivende udvikling, fremhæver MADE.

30.11.2022, 14:08

MADE-netværk om IoT og industrielle sensorer

Fredag den 13. januar inviterer MADE til infomøde om lanceringen af et produktionsnetværk for IoT og industrielle sensorer.


I MADE-netværksgruppen deler de deltagende virksomheder viden og erfaringer for at inspirere hinanden, og deltager får indflydelse på netværkets temamøder.

I løbet af 2023 planlægges tre fysiske netværksmøder, der med en hands on tilgang vil se på anvendelsesområder og behov i forhold til IoT- løsninger, fordele og ulemper ved tilgængelige sensorsystemer i forhold til eksempelvis dataopsamling, samt hvilke kriterier, der bør lægges til grund for at implementering af IoT-løsninger og sensorsystemer i produktionsvirksomheder.

Den primære målgruppe for netværket er produktions- og fremstillingsvirksomheder, der arbejder med dataopsamling i produktionen og overvejer eller er begyndt at implementere IoT-løsninger og sensorsystemer i produktionen.

Det er gratis at deltage på netværksgruppens første møde. Deltagelse i netværket forudsætter MADE-medlemskab.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik