Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Lone Fønss Schrøder bringer med sin unikke karriere viden og bred erfaring til talerstolen, fremhæver messearrangørerne fra MCH Messecenter Herning.
  • Lone Fønss Schrøder bringer med sin unikke karriere viden og bred erfaring til talerstolen, fremhæver messearrangørerne fra MCH Messecenter Herning.

25.09.2019, 10:31

Lone Fønss Schrøder åbner i Herning

En af de højest placerede danske erhvervskvinder i Europa, Lone Fønss Schrøder, sætter som åbningstaler, tirsdag 1. oktober, officielt gang i årets industrimesse, oplyser arrangørerne fra MCH Messecenter Herning.


Det bliver den internationalt anerkendte erhvervskvinde Lone Fønss Schrøder med bestyrelsesposter i globale virksomheder som IKEA og Volvo, der holder åbningstalen, når hi 2019-messen fra 1. til 3. oktober officielt skydes i gang.

Ud over bestyrelsesposterne er hun også co-founder af bankfintech-firmaet Cashworks og direktør i Concordium, der står bag verdens første Public Blockchain, som både er sciencebaseret og forberedt til regulatoriske krav. Dertil kommer en fortid med direktørposter hos blandt andre A.P. Møller - Mærsk.

"Vi er stolte over, at en af Europas allerstørste erhvervskvinder skal foretage den officielle åbning af dette års hi-messe. Lone Fønss Schrøder har i dén grad fingeren på pulsen, hvad angår erhvervslivet, og vi ser frem til at høre hendes bud på, hvor industrien bevæger sig hen," siger projektchef i MCH Messecenter Herning, Mona Jakobsen.

Åbningen byder desuden på overrækkelse af den prestigefyldte DIRA Automatiseringsprisen samt hi-messens nystiftede hi Sustainable Development Award. Førstnævnte hædrer nytænkning inden for automation og robotteknologi, mens hi-prisen hylder bæredygtig omstilling.

Unik viden og bred erfaring er, fremhæver arrangørene, de generelle temaer for års hi-messe. Messen er igen i år blevet mødt af en bred opbakning fra hele industrien og byder på en alsidig udstillerskare fordelt på de fire stærke sektorer Automation & Robotter, Intern Logistik, Underleverandører samt Værktøj, Svejsning & Produktionsudstyr, påpeges det.

"Opbakningen til hi Tech & Industry Scandinavia er massiv. I et samfund, der er i rivende udvikling, skyder nye teknologier hele tiden frem. Det betyder, at virksomhederne har både spændende løsninger og produkter at vise frem - og det gør de på hi-messen," siger Mona Jakobsen og tilføjer:

"Vi glæder os sammen med vores samarbejdspartnere og udstillerne til at byde de besøgende indenfor i et univers med innovative nyheder og spændende events på tværs af brancher."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik