Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
I 2000 blev produktionen i LK samlet på en fabrik i Ringsted, hvor den nu drives af en høj automatiseringsgrad. Det er med til at sikre virksomheden en konkurrencedygtig produktion i Danmark, fremhæves det.
  • I 2000 blev produktionen i LK samlet på en fabrik i Ringsted, hvor den nu drives af en høj automatiseringsgrad. Det er med til at sikre virksomheden en konkurrencedygtig produktion i Danmark, fremhæves det.

20.01.2022, 14:20

LK skal inspirere ved DIRA-årsmøde

Årsmødet i DIRA samler 2. marts netværket, og det er Lauritz Knudsen, LK, i Ringsted, der danner rammerne for dagen.


Hvert år holder Dansk Robot Netværk, DIRA, årsmøde i starten af året, og i år finde begivenheden sted onsdag den 2. marts.

Eventet er ikke mindst til for deles erfaringer, inspiration og ideer, såvel som at give medlemmerne mulighed for medbestemmelse.

Det i et innovativt og aktivt netværk for udviklere, leverandører, slutbrugere, myndigheder og mange andre med interesse for robotteknologi, fremhæves det.

Sidste år blev mødet afholdt virtuelt, hvilket, ifølge DIRA, var en succes for mange i netværket.

I år bliver årsmødet dog igen et fysisk møde som i tidligere år, hvis der ikke kommer nye restriktioner fra regeringen, fremhæves det.

Værterne fra LK i Ringsted vil på dagen med en rundvisning demonstrere de seneste løsninger, hvormed firmaets automatiserer fremstillingen af virksomhedens bredt kendte stikkontakter.

På årsmødet vil DIRA's formand, Kim Reeslev, fremlægge sin beretning om, hvordan det står til i netværket. Derefter vil regnskabet for 2021 og budgettet for 2022 blive gennemgået.

Efterfølgende skal der vælges repræsentanter og suppleanter til bestyrelsen.

Medlemmer, der ønsker at opstille som medlem/suppleant til DIRA's bestyrelse, skal meddele sekretariatet senest den 2. februar.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)  
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik