Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Den 29. april gælder det første udgave af en række Webcasts fra Lenze, som fremadrettet vil blive lanceret på ugentligt basis.
  • Den 29. april gælder det første udgave af en række Webcasts fra Lenze, som fremadrettet vil blive lanceret på ugentligt basis.

23.04.2020, 13:42

Live Lenze-webcast 29/4

Lenze har Live webcasts ugentligt under hovedtemaet "From Trend to Reality". Det næste er den 29. april, hvor det gælder emnet: Digital challenge in mechanical engineering. Det er det første af en række, der primært er målrettet maskinbyggerne.


Lenze organiserer i de kommende måneder en række webcasts med forskellige temaer. De tre første webcasts er planlagt og finder sted på onsdage den 29. april, den 6. maj og den 13. maj.

Det er mulighed for her at lytte til og diskutere med de forskellige indlægsholdere undervejs. Og bagefter tale med Lenze-specialister, for at finde de bedste muligheder for egne maskiner i en tid, hvor organisation, mennesker og markeder forandrer sig hurtigt, opfordrer Lenze.

Første webcast-event finder sted den 29. april klokken 13, hvor de første 30 minutters præsentation og 30 minutters diskussion

Se mere information her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik