Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Linak har etableret sit eget virtuelle showroom, hvor brugerne kan opleve aktuatorerne i de omgivelser, hvor de ofte anvendes.
  • Linak har etableret sit eget virtuelle showroom, hvor brugerne kan opleve aktuatorerne i de omgivelser, hvor de ofte anvendes.

27.10.2021, 10:54

Linak etablerer virtuelt showroom

Danske Linak tilbyder nu interesserede brugere at opleve aktuatorerne på en helt anden måde i et særligt virtuelt showroom, oplyser producenten.


Linak har etableret et virtuelt showroom i den digitale kunderejse, hvor interesserede kan udforske firmaets elektriske løftesøjler og aktuatorsystemer  i virtuelle omgivelser – næsten som i virkeligheden. 

Det kan være løsninger til komfortmøbler og andre boligapplikationer samt utallige varianter af elektriske højdejusterbare kontorborde vises – alle udstyret med Linak-teknologi.

Se, hvordan LINAK kan integrere bevægelsesløsninger i din applikation. Hvordan det øger komforten eller forbedrer brugerens arbejdsmiljø.

Husk at se det brede produktsortiment, som LINAK tilbyder, i produktshowroomet. En enestående mulighed for at få mere inspiration.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have en rundvisning, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også benytte interaktionsværktøjerne: Ved at bruge kalenderikonet kan du booke en aftale med en lokal salgsrepræsentant eller bruge globusikonet til at udfylde en kontaktformular.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik