Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
DI-direktør Lars Frelle-Petersen fylder fredag 50 år.
  • DI-direktør Lars Frelle-Petersen fylder fredag 50 år.

18.02.2020, 10:18

Lars Frelle-Petersen fylder 50 år

DI meddeler, at direktør Lars Frelle-Petersen, fylder 50 år på fredag, den 21. februar. Ud over hvervet som medlem af DI-direktionen er han også direktør for DI Digital.


Lars Frelle-Petersen, som siden 1. marts 2018 har været medlem af DI-direktionen, og stået i spidsen for erhvervsorganisationens arbejde med digital omstilling af virksomhederne og af det danske samfund, og  derfor også ansvarlig for DI Digital, som er DI’s branchefællesskab for virksomheder inden for IT, tele, elektronik og kommunikation ligesom han står med ansvaret for for Forsvars- & Aerospaceindustrien i Danmark samt for DI’s arbejde med sikkerhedspolitik og DI’s interne digitalisering.

Lars Frelle-Petersen kom til DI fra en stilling som afdelingschef for offentlig innovation i Finansministeriet. Han har tidligere været direktør i Digitaliseringsstyrelsen, hvor han blandt andet havde ansvar for indførelsen af digital post i det offentlige og borgernes selvbetjening.

Før det var han vicedirektør i Økonomistyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen, kontorchef i Finansministeriet samt i Videnskabsministeriet.

I DI har Lars Frelle-Petersen også stået i spidsen for etablering af Healthtech Hub Copenhagen samt arbejdet med en mærkningsordning for digital ansvarlig og IT-sikkerhed, som en række organisationer står bag, og som tages i brug i løbet af i år.

Lars Frelle-Petersen har ved siden af sit arbejde i Dansk Industri en række tillidsposter. Blandt andet er han formand for Foreningen Roskilde Festival.

Af øvrige tillidshverv kan nævnes, at han er formand for forretningsudvalget for Roskilde Gruppen, formand for fonden bag nyt teknisk museum og sidder i bestyrelsen for Ungdomsøen, IT-Universitet, Digital Hub Denmark, Denmark Bridge og MADE- Manufacturing Academy of Denmark. 

Lars Frelle-Petersen er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet 1998.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik