Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Landets el- og VVS-uddannelser er gode til at indgå uddannelsesaftaler, noterer underdirektør Tina Voldby,  TEKNIQ Arbejdsgiverne.
  • Landets el- og VVS-uddannelser er gode til at indgå uddannelsesaftaler, noterer underdirektør Tina Voldby, TEKNIQ Arbejdsgiverne.

21.05.2021, 14:04

Lærlingeoptur fortsætter i installationsvirksomhederne

De danske el- og VVS-installationsvirksomheder øgede antallet af lærlinge i årets første kvartal i forhold til samme periode året før.


Opturen fortsætter for landets el- og VVS-installationsvirksomheder, når det gælder antallet af indgåede uddannelsesaftaler. I årets første tre måneder steg antallet af aftaler således med 11,2 procent (14,4 procent for elektriker- og 2,4 procent for VVS-energiuddannelserne) i forhold til samme periode i 2020.

”Det er en fantastisk flot udvikling – især med tanke på, at tallene faktisk også var pæne sidste år. Og det er et godt tegn for hele branchen, at der nu er næsten 5.000 elektriker- og 2.000  VVS-energilærlinge ude i virksomhederne,” siger underdirektør Tina Voldby, TEKNIQ Arbejdsgiverne, og uddyber:

”Lærlingene bidrager med opdateret viden om den seneste teknologiske udvikling og spiller derfor en vigtig rolle i virksomhederne. Samtidig er tallene udtryk for, at installationsbranchen som helhed er inde i en rigtig positiv udvikling, hvor der er godt gang i ordrebøgerne,” siger hun.

Hun understreger samtidig, at sidste års lærlingepakke også har været med til at sikre, at virksomhederne i el- og VVS-branchen har kunnet fastholde deres lærlinge og fortsætte med at ansætte.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik