Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Billedkunstner Lotte Madsen stod i spidsen for en workshop for Alfa Laval-medarbejderne i Nakskov, som har anvendt restprodukter fra virksomhedens produktion til at skabe tre kunstværker.
  • Billedkunstner Lotte Madsen stod i spidsen for en workshop for Alfa Laval-medarbejderne i Nakskov, som har anvendt restprodukter fra virksomhedens produktion til at skabe tre kunstværker.

20.09.2021, 11:50

Kunstner illustrerer fremadrettet strategi

Restprodukter og råvarer som membraner, pap, MBR-plader og plast har fået nyt liv hos Alfa Laval i Nakskov, der med hjælp fra den lokale billedkunstner Lotte Madsen har omsat dem til illustrationer af virksomhedens fremadrettede strategi. 


Ved en strategidag forleden var det den lokale billedkunstner Lotte Madsen, som stod i spidsen for en workshop for medarbejderne, som ved brug af restprodukter fra virksomhedens produktion skabte tre kunstværker. Det meget konkrete arbejde med værkerne var en anledning til at lade medarbejderne reflektere og tale om, hvordan de hver især kunne bidrage til udmøntningen af den ændrede strategi:

"Vi ville gerne skabe rammerne for, at medarbejderne fik de bedste forudsætninger for virkelig at få den nye strategi ind under huden. Én ting er at få nye målsætninger præsenteret ved et fælles møde – noget andet er helt specifikt at få fingrene i det," forklarer Stine Grønnemose. 

Alfa Laval i Nakskov er koncernens globale center for membranfiltrering, en avanceret form for filtreringsteknologi, som bruges til at separere væsker til blandt andet fødevareindustrien og den farmaceutiske industri. Der er store ambitioner om vækst og udbredelse af membranteknologien i den nye strategi, som også bidrager til flere arbejdspladser i og omkring Nakskov i den kommende tid.

"Som en af byens største arbejdspladser har vi løbende behov for yderligere arbejdskraft, og aktuelt er vi faktisk på jagt efter hele otte nye medarbejdere fordelt på tværs af organisationen," siger Stine Grønnemose. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik