Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Et af de systemer Krohne Marine tilbyder er EcoMATE, der er et pålideligt system til overvågning af bunkring og brændstofforbrug ved hjælp af flowmålere i OPTIMASS-serien.Systemet overvåger og gemmer detaljerede oplysninger om brændstofforbrug og genererer rapporter, der muliggør en detaljeret oversigt.
  • Et af de systemer Krohne Marine tilbyder er EcoMATE, der er et pålideligt system til overvågning af bunkring og brændstofforbrug ved hjælp af flowmålere i OPTIMASS-serien.Systemet overvåger og gemmer detaljerede oplysninger om brændstofforbrug og genererer rapporter, der muliggør en detaljeret oversigt.

24.03.2020, 08:33

Krohne Marine hos Fagerberg

Gustaf Fagerberg A/S har overtaget forhandlingen af Krohne Marines produkter på det danske marked. De omfatter flow- og trykmåling og specialiserede niveaumålere til tanke ombord, og komplette systemer til lastovervågning, brændstofforbrug og bunkerverifikation.


Gustaf Fagerberg A/S, der igennem en årrække har repræsenteret Krohne Messtechnik GmbH i Danmark inden for instrumentering og analyseudstyr til procesindustrien, har nu udvidet sin repræsentation til også at omfatte forretningsområdet Krohne Marine, oplyser Fagerberg-salgschef Susanne Søvsø: 

”Hos Fagerberg vil vi arbejde videre med at udbrede kendskabet til Krohne Marines produkter og serviceydelser på det danske marked. Det vil vi gøre i tæt samarbejde med Krohne Marines hovedkvarter i Brevik i Norge, som internationaltvaretager alle Krohne Marines marinerelaterede aktiviteter inden for Krohne-gruppen. Dette inkluderer salg og marketing, engineering og systemdesign, forskning og udvikling, eftersalg, service og reservedele”, siger salgschef Susanne Søvsø, og fortsætter:

”Med mere end 60 år inden for marineområdet ved Krohne, hvad det kræver at levere produkter af høj kvalitet til rederier, værfter, skibsoperatører med mere overalt i verden og ikke mindst følge den til enhver tid gældende lovgivning på området. Så sammen med Fagerbergs 50 år i Danmark synes vi, at vi sammen er det tætteste på et perfekt makkerpar. Hos Fagerberg brænder vi for at dele vores specialistviden og erfaring for at skabe kvalitetsløsninger for vores kunder, hvilket Krohnes marineprodukter og knowhow giver os mulighed for. Vi glæder os til at arbejde endnu mere sammen med de danske kunder i marinebranchen og knytte endnu stærkere bånd til vores kollegaer i Norge”.

Krohne Marine ved hvad der skal til for at levere produkter af høj kvalitet til krævende skibsoperatører og værfter overalt i verdenog tilbyder en bred portefølje af produkter, tjenester og løsninger til alle typer skibe. Det spænder fra enheder til flow- og trykmåling og specialiserede niveaumålere til tanke ombord til komplette systemer til lastovervågning, brændstofforbrug og bunkerverifikation. Derudover tilbyder Krohne Marines team af teknikere omfattende erfaring og viden inden for komplet teknik, projektledelse, idriftsættelse og træning samt yder service til kunder over hele verden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik