Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Beckhoffs kraftfulde og kompakte C60-serie af industri-PC’er,
  • Beckhoffs kraftfulde og kompakte C60-serie af industri-PC’er,

14.09.2021, 16:22

Kraftfuld og kompakt IPC

Pladsen begynder at blive trang ude hos de danske maskinbyggere og automationshuse, der leverer udstyr til fremstillingsindustrien. Deres maskiner har brug for mere computerkraft, men på mindre plads i form af kraftfulde og kompakte industri-PC'er, fremhæver Beckhoff Automation.


Industriens pladsudfordringer bliver et tema på Beckhoff Automation-standen i Herning, den 5. til 7. oktober, hvor producentens seneste linje af kompakte C60 industri-PC’er, udviklet til automationsløsninger og til opgaver som IoT edge devices, kommer i fokus. 

Især C6025- og C6027-varianterne er efterspurgte, fordi de kan tilbyde maksimal ydelse på minimum plads, fremhæver det danske salgs- og serviceselskab. Desuden er de blæserfri og har SSD-disk, og har dermed ingen roterende dele - det gør dem stort set vedligeholdsfrie.

Desuden bestykkes de med et stadig større antal porte, så man kan koble eksempelvis vision-systemer op på dem. I det hele taget øges mængden af periferiudstyr, der kommunikerer med styringen via ethernet, så som stregkodelæsere og QR-skannere. Tendens går hen imod, at styringen af produktionsanlæggene decentraliseres og inden for en årrække vil se, at en stigende del af styringen flytter væk fra eltavlen og ud på den enkelte maskine, anføres det videre.

Den øgede kompleksitet og den stadig større mængde af periferiudstyr betyder, at maskinbyggerne i stigende grad vælger udstyr og komponenter på tværs af producenter. Konstruktørerne kigger ikke så meget på fabrikatet, men mere på hvad den enkelte komponent kan gøre for at optimere anlægget. Den udvikling passer perfekt til Beckhoffs filosofi om at nedbryde protektionisme. Udstyret skal kunne tale alle sprog og det er netop den fleksibilitet og transparens kunderne efterspørger, fastslåes det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik