Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
De mindskede indbygningsmål gørH-Track aktuatoren fra Thomso fleksibel, så den kan fungere på  ellers svært-tilgængelige steder og i krævende applikationer inden for industri, landbrug og entreprenørmaskiner, fremhæver AVN Teknik.
  • De mindskede indbygningsmål gørH-Track aktuatoren fra Thomso fleksibel, så den kan fungere på ellers svært-tilgængelige steder og i krævende applikationer inden for industri, landbrug og entreprenørmaskiner, fremhæver AVN Teknik.

10.03.2020, 15:46

Kompakt og stærk aktuator

H-Track-aktuatoren fra producenten Thomson kombinerer kræfterne fra hydraulik med fleksibiliteten fra elektromekanikkens verden, derfor er H-Track-aktuatoren i stand til at klare opgaver med høj lastekapacitet, fremhæver den danske forhandler, AVN Teknik A/S.


Med mindskede indbygningsmål tilbyder Thomson sig med H-Track-aktuatoren, der også fremhæves som mere fleksibel, så den kan fungere på ellers svært-tilgængelige steder og i krævende applikationer inden for industri, landbrug og entreprenørmaskiner.  H-Track aktuatoren har en kapacitet på op til 21 kiloNewton og hastighed på op til 100 millimeter/sekundet.

H-Track aktuatoren er IP67-/IP69K-testet og kan klare sig i temperaturer fra minus 40 til plus 82 grader, og er således ideel til udendørs anvendelse, da det vejrbestandige anodiserede aluminiumlegeringshus er hermetisk forseglet, og kan modstå blandt andet damp, salt, syre og støv, fremhæver AVN Teknik.

Et eksempel på et barskt miljø, hvor H-Track-aktuatoren har vist sit værd, er på en sneplov. Her regulerer aktuatoren sneplovens bevægelser. Ploven støder ofte mod kantstene under kørslen, når den skal flytte eller opsamle sne.  Normalt ville et sådant slag mod en kantsten hurtigt kunne ødelægge både ploven og aktuator, men H-Track.aktuatorens design og funktionalitet virker dæmpende på disse slag og stød. 

H-Track aktuatorenskompakte gearpumpe og ventiler findes i mange konfigurationer med flere forskellige tryk- og flowniveauer. Et udvalg af gearkombinationergiver en variation af valg mellem forskellige tryk- og flowniveauer. 

H-Track aktuatoren bliver levetidssmurt under samlingen og kræver ingen justeringer eller vedligehold, hvilket sikrer en stabil og jævn ydeevne i aktuatorensfulde levetid, fremhæver teknisk konsulent Flemming Blauert fra AVN Teknik.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik