Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
PSD, som er Parkers næste generation af servodrev, henvender sig til stort set alle servobrugere, og herunder ikke mindst maskinbyggere, fremhæver producenten.
  • PSD, som er Parkers næste generation af servodrev, henvender sig til stort set alle servobrugere, og herunder ikke mindst maskinbyggere, fremhæver producenten.

11.05.2020, 08:54

Kompakt generation af PSD-løsninger

PSD, som er Parkers næste generation af servodrev, henvender sig til stort set alle servobrugere, og herunder ikke mindst maskinbyggere. PSD er udviklet specifikt som en servodrev-"familie", der er kompatibel Worldwide.


Parker har lanceret PSD Stand Alone- og multi-akse-servodrev. 

PSD er udviklet specifikt som en servodrev-"familie", der er kompatibel Worldwide. PSD-servodrev er samtidig kompakte multi-akse-servodrev, og anbefales til systemløsning i sammenhæng med PAC-kontrolplatform, der kommunikerer via Ethernet realtime High Speed Fieldbus.

Desuden giver Single Cable DSL-feedback-systemet maskinbyggere færre kabler og installationsomkostninger. Feedback-encoder mellem drev og motor er fuldt integreret i motorens strømkabel, hvorfor et særskilt tilbagemeldingskabel ikke længere er nødvendigt.

Servodrevserien fås med forskellige formfaktorer, består på nuværende tidspunkt af: PSD-S, en Stand Alone-version med indbygget strømforsyning; og PSD-M, et multi-akse-system, hvor hvert Power-modul kan forsyne op til tre servomotorer.

Sidstnævnte basiskonfiguration består af en fælles DC-bus forsyning og flere PSD-M moduler tilsluttet via DC strømskinner. PSD-M-modulerne fås som en-, to- eller tre-akse versioner kombineret i et enkelt kabinet, hvilket gør systemet både kompakt og fleksibelt, fremhæver producenten. 

PSD-M anbefales til centraliserede automatiseringssystemer, som findes i mange pakkemaskiner, hvor et stort antal drev ofte er påkrævet. Det giver både OEM'er og slutbrugere mulighed for at reducere konstruktion, konfiguration og driftsomkostninger, samtidig med at produktiviteten og rentabiliteten øges.

Parker PSD-servodrev fås med effekttrin i et område/interval fra 2  til 30 Ampere og tilbyder fire digitale indgange og to digitale udgange pr akse med forbindelse, som er gjort mulig via hurtig og enkel direkte Plug-in-teknologi. 

Der er et flytbart SD-kort, og på multi-akserne en fælles DC-bus-tilslutning for energiudveksling mellem drev. Desuden tilbyder drevene gode muligheder for kundetilpassede løsninger, mens en funktionel sikkerhedsløsning (STO) hjælper med at opfylde maskindirektiver.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik