Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Med virkning fra årsskiftet 2019/2020 vil Carsten Duus (t.h.) overtage stillingen som direktør for Jungheinrich Danmark, hvor han afløser Martina Möller (t.v.).
  • Med virkning fra årsskiftet 2019/2020 vil Carsten Duus (t.h.) overtage stillingen som direktør for Jungheinrich Danmark, hvor han afløser Martina Möller (t.v.).

11.12.2019, 11:54

Jungheinrich Danmark og Sverige forenes

Aktuelt er Jungheinrich Danmark rykket fra Taastrup til Brøndby. Pr. nytår samles selskabet med søsterselskabet i Sverige, og i stedet for Martina Möller vil det herefter være den svenske VD, Carsten Duus, som vil være direktør også for de danske aktiviteter.


De hidtidige kontorfaciliteter i Taastrup er nu forladt, og Jungheinrich Danmark dermed på plads i Øst i Brøndby, der supplerer Vest-afdelingen i Horsens.

Endnu en organisatorisk ændringer falder så på plads pr. 1. januar 2020, hvor de producentejede salgsselskaber i Sverige og Danmark forenes i ét, der herefter vil være under ledelse af den nuværende VD i Sverige, Carsten Duus.

Direktør i Danmark gennem de seneste fem år, Martina Möller, returnerer i den forbindelse til hovedsædet ved Hamburg, og overlader tøjlerne til Carsten Duus, som siden 2015 har været ved Jungheinrich Sverige som VD.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik