Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
ITS´   målinger kan blandt andet anvendes i tanke og rørledninger, anfører Lisco Analytic.
  • ITS´ målinger kan blandt andet anvendes i tanke og rørledninger, anfører Lisco Analytic.

14.02.2020, 12:14

ITS-procestomografi

Lisco Analytical slår aktuelt et slag for forhandlingen af ITS´ elektriske procestomografi, der blandt andet gør det muligt at estimere den rumlige fordeling af faser og kemikalier inde i tanke og rørledninger, og få en øjeblikkeligt feedback på reaktionsprocesser eller effektiviteten af stoftransport.


Industrial Tomography Systems Plc., ITS, gør sig især inden for procestomografi, oplyser repræsentanten Lisco Analytical, Glostrup.

Elektrisk procestomografi er en måleteknik, som bruges for at få information om indholdet i tanke og rør. Tomografi gør det muligt at estimere den rumlige fordeling af faser og kemikalier inde i tanke og rørledninger,  og få en øjeblikkeligt feedback på reaktionsprocesser eller effektiviteten af stoftransport, anfører Lisco Analytical.

De grundlæggende principper i elektrisk tomografi er at måle elektrisk modstand/ ledningsevne, og kombinere måledataene til at give information om elektriske egenskaber henover tværsnittet i en tank eller et rør. 

Disse informationer kan blive relateret til fase koncentration, flow karakteristika, homogenitet, temperatur og en bred vifte af andre egenskaber Et enkelt datasæt (over 100 målinger) kan gennemføres på mindre end 40 millisekunder, fremhæver Lisco Analytical.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik