Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Lemvigh-Müller har i programmet et komplet IoT-system på åben platform, der kan anskaffes prisattraktivt, uden at man går på kompromis med kvaliteten, fremhæver leverandøren.
  • Lemvigh-Müller har i programmet et komplet IoT-system på åben platform, der kan anskaffes prisattraktivt, uden at man går på kompromis med kvaliteten, fremhæver leverandøren.

25.05.2023, 13:26

IoT-system på åben platform klarer det hele

Lemvigh-Müller slår et slag for Shelly, der betegnes som et komplet IoT-system på åben platform, der klarer såvel styring af lys, varme, garageporte, persienner og markiser, energimåling og meget mere.


Efterspørgslen på smarte hjem og bygninger stiger stødt i disse år, og det samme gør antallet af IoT-partnersystemer, mener man hos Lemvigh-Müller, som med Shelly tilbyder en komplet løsning, fremhæves det.

Hvad enten det gælder styring af lys, varme, garageporte, persienner og markiser, energimåling og så videre, så det i Shelly opbygget på den mest åbne platform på verdensplan, som integrerer med mere end 200 partnersystemer som for eksempel Home Assistant, Google Home, Amazon Alexa, Athom Homey, SmartThings og MQTT med flere.

Enhederne har deres egen indbyggede webserver, som gør det muligt at lave såkaldt Scripting direkte på enhederne. På denne måde kan brugerne lave unikke automatiseringer og for eksempel slå relæer til og fra på baggrund af elprisen. De fleste enheder har desuden indbygget energimåler.

Der er også mulighed for at måle solproduktion og bruge informationen til at oplade elbilen, når produktionen er høj.

Det kræver hverken en gateway eller et abonnement. Produkterne anbefales derfor til alt fra private hjem til små og mellemstore virksomhedsløsninger samt til egentligt industrielt brug.

Sortimentet består af enheder til DIN-skinne -montering i gruppetavler, kompakte relæer og lysdæmpere til retrofit i den eksisterende installation, der passer ind i de fleste væg- eller loftdåser, samt en serie af forskellige sensorer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik