Topbanner


Automatik & Proces Logo

 
Direktør Helle Martens: "Vi har fået kæmpeopbakning fra oplægsholderne".
  • Direktør Helle Martens: "Vi har fået kæmpeopbakning fra oplægsholderne".

26.03.2020, 09:23

International konference holdes online

Mens verden lukker ned og indfører forsamlings- og rejseforbud på grund af Corona-pandemien har danske Helle Martens, kvinden bag den store internationale konference om brugervenlige digitale løsninger, UX-Copenhagen, besluttet at holde konferencen online.


UX-Copenhagen lader sig ikke slå ud af Corona-pandemien. I stedet for at aflyse den store internationale konference om brugeres oplevelser, når de anvender digitale løsninger, har arrangøren valgt at lade konferencen gå online den 30. og 31. marts 2020.

“Alle talere og workshopstovholdere går online fra deres hjem eller arbejdspladser verden over, og de tilmeldte, hvor tre ud af fire kommer fra udlandet, kan følge med foran skærmen med mulighed for blandt andet at stille spørgsmål fra alle, der streamer med,” fortæller Helle Martens.

Hun er selvfølgelig meget glad for, at det lykkes at gennemføre konferencen for 6. gang trods alle udfordringer.

”UX handler om at skabe og udvikle positive, forudsigelige og brugervenlige oplevelser i digitale løsninger, så hvis ikke vi skal gå forrest, hvem skal så,” siger hun.

Flere end 20 talere og workshoptovholdere fra hele verden har sagt ja til at gå online. Blandt andet kan deltagerne møde Jose Coronado, vicepræsident for Global Design Operation hos JPMorgan, Trine Falbe fra Danmark, der er aktuel med en ny bog om etisk design Don Norman, direktør for The Design Lab ved University of San Diego i Californien og en af digitaliseringens grand old men.

”Vi har fået kæmpe opbakning fra oplægsholderne og er utroligt taknemmelige og glade for, at de alle har været klar til at tænke ud af boksen sammen med os så konferencen har været mulig at gennemføre”, siger Helle Martens.

Nu hvor konferencen afvikles online giver det UX Copenhagen mulighed for at invitere flere med.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
 
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik
 
-->