Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Murrelektronik tilbyder sig nu også til markedet for præfabrikerede ledningsnet til maskiner i landbruget, skovbruget og resten af den grønne sektor.
  • Murrelektronik tilbyder sig nu også til markedet for præfabrikerede ledningsnet til maskiner i landbruget, skovbruget og resten af den grønne sektor.

26.11.2020, 08:18

Installationsløsninger til mobile maskiner

Murrelektronik meddeler, at der nu er et helt koncept med kundetilpassede installationsløsninger til mobile maskiner, hvor elinstallationerne ofte sidder i et udfordrende miljø, med fugt, støv, rystelser, varme, kulde, kemiske påvirkninger og lignende.


Murrelektronik tilbyder nu et helt koncept med kundetilpassede installationsløsninger til mobile maskiner, hvor elinstallationer ofte sidder i et udfordrende miljø.

Fugt, støv, rystelser, varme, kulde, kemiske påvirkninger og lignende er hård kost for ledninger, stik, samlinger og distributionsbokse, men med det nye koncept er det innovative firma klar til at møde udfordringerne.

Konceptet kombinerer kendte elementer fra Murrelektroniks produktkatalog og udgør samlet set et modulært system, der kan klare selv ekstreme belastninger. Ydermere er det ifølge produkteksperterne fra Murrelektronik enkelt at installere og servicere.

De skræddersyede løsninger består af blandt andet Fieldbus-moduler, passive distributionsbokse, kabler og færdigmonterede stik. De leveres som skræddersyede ”kit”, og blandt andet fordi kabler er nøje afpassede til montagen og stikkene, er montagearbejdet hurtigt, og maskinernes driftssikkerhed høj, fremhæves det.

Ifølge Murrelektronik er der nærmest tale om Plug-&-Play - pak kabelsættet til den pågældende maskine ud, monter kabler og distributionsbokse og sæt stikkene i – så er den del af fremstillingsprocesen gennemført med ensartet, høj kvalitet.

Rent lavpraktisk rådgiver Murrelektroniks produkteksperter individuelt ude på fabrikkerne, så man sammen kan finde den optimale installationsløsning. 

”Vi ved alt om vores komponenter og koncepter, men producenterne kender deres produkter, hvor der er særlige krav, og hvor der er risiko for klemning osv., så det hurtigste er at gennemgå maskinerne i praksis, diskutere mulighederne og så fremstille et ”kit”, der passer til de enkelte modeller,” forklarer firmaets direktør Thomas Kjelgaard Burgdorf.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik