Automatik & Proces Logo

 
M18-vandpumpen gør det muligt for brugerne at overføre vand hurtigere, så servicetiderne kan nedbringes, fremhæver Milwaukee Tool.
  • M18-vandpumpen gør det muligt for brugerne at overføre vand hurtigere, så servicetiderne kan nedbringes, fremhæver Milwaukee Tool.

26.03.2020, 11:37

Innovativ vandpumpe på batteri

Milwaukee Tool har aktuelt lanceret en M18-vandpumpe på batteri, der er udviklet til de udfordringer med fjernelse af vand, som fagfolk ofte møder. 


Med lanceringen af en fuld selvansugende M18-vandpumpe, der er konstrueret med et fleksibelt pumpehjul, der begynder at pumpe vand fra indløb til udløb, så snart den tændes og uden behov for yderligere pumpning fra brugerens side, kan man pumpe 1.817 liter i timen, og således hurtigt flytte vand fra et område til et andet. Det fleksible pumpehjul danner en trykforskel svarende til en løftehøjde på op til 5,5 meter. I kombination med en hovedhøjde på 23 meter kan vandpumpen derfor bruges til en lang række opgaver.

Vandpumpen er udstyret med RedLink-elektronik, som beskytter mod tørpumpning ved at slukke pumpen, når den ikke længere får vand. Det hjælper til at beskytte motoren og maksimere værktøjets levetid. Samtidig har brugerne mulighed for at udføre andet arbejde imens uden at skulle bekymre sig om beskadigelse af værktøjet, fremhæver Miwaukee Tool.

Batteriet tilsluttes i et stænktæt rum bag på værktøjet, så det forbliver tørt under brug. Rummet passer til alle M18-batterier. Desuden giver en klar rude bedre mulighed for at overvåge pumpehjulet, så brugeren kan løse problemer med for eksempel tilstopning. Værktøjet leveres med to3/4 tommer-messingtilslutninger, der passer til de fleste vandslanger.

M18-vandpumpen er fuld kompatibel med hele M18-sortimentet, der nu indeholder mere end 165 elværktøjer på samme batteriplatform.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
 
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik
 
-->