Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
ICS-direktør Morten Hansen glæder sig over, at produktprogrammet også rummer Leuze-iporteføljen, hvorved firmaet har Danmarks bredeste produktprogram inden for sensor-, automations- og sikkerhedsprodukter, fremhæver han.
  • ICS-direktør Morten Hansen glæder sig over, at produktprogrammet også rummer Leuze-iporteføljen, hvorved firmaet har Danmarks bredeste produktprogram inden for sensor-, automations- og sikkerhedsprodukter, fremhæver han.

15.09.2021, 17:32

ICS er blevet Leuze-forhandler

ICS Fotocelle-eksperten A/S er blevet Leuze-forhandler, og har indlemmet produktprogrammet i ICS-porteføljen.


Når hi '21-messen i MCH-Messecenter Herning åbner den 5. oktober, kan man finde Leuze-produktprogrammet på stande. Ud over på Leuzes stand, er producenten repræsenteret af ICS, der pr. august er blevet forhandler af Leuzes produkter i Danmark.

Leuzes produktprogram omfatter sensorer og passende tilbehør til industriel automatisering inden for produktområderne: Koblende sensorer, målende sensorer, produkter til arbejdssikkerhed, identifikation, dataoverførsels-/styringskomponenter, industriel billedbehandling samt et  udvalg af tilbehør til apparater. Der er tale om produkter til både standardapplikationer og Hightech-løsningen –samt alt derimellem, fremhæver Leuze.

”Vi har siden vor start i 1986 været industriens problemløser og markedsført produkter fra en  række internationale leverandører. Vi er derfor meget glade for at få Leuzes produkter med i vort leveringsprogram, hvorved vi manifesterer os som den leverandør i Danmark, der har det bredeste produktprogram inden for sensor-, automations- og sikkerhedsprodukter. Vi ser frem til også at præsentere Leuzes produkter på vores stand i Herning,” siger administrerende direktør Morten Hansen, ICS.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik