Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Lemvigh-Müller fejrer 175-års jubilæum cykelløb i Randers, Kolding, Odense og Herlev.
  • Lemvigh-Müller fejrer 175-års jubilæum cykelløb i Randers, Kolding, Odense og Herlev.

08.09.2021, 09:36

I sadlen med Rolf og Ritter

Lemvigh-Müller fejrer 175-års jubilæum med et stort cykelløb, der er indledt i Randers og føres videre fra Kolding, Odense og Herlev – anført af profilerne Rolf Sørensen og Dennis Ritter.


Siden 1846 har Lemvigh-Müller været i gang. Det bliver markeret med jubilæumscykelløbet ’Tour de Lemvigh-Müller’, der indledtes forleden i Randers, og fortsættes i de kommende dage fra henholdsvis Kolding, Odense og Herlev. Det er de fire danske byer, hvor stål- og teknikgrossistens største lokationer ligger.

I Randers deltog 110 deltagere i cykelløbet, der omfatter kunder, leverandører og medarbejdere, såvel som de kendte profiler Rolf Sørensen og Dennis Ritter, der gav gode råd og tips inden løbet blev skudt i gang.

”For Lemvigh-Müller har det altid handlet om at levere det kunderne efterspørger, men samtidig være på forkant med deres fremtidige behov. Det er kun blevet endnu mere afgørende i dag, hvor verden forandrer sig i rasende tempo. Ud over at vi kan trække på vores lange erfaring, er vi i gang med at digitalisere vores forretning, så vi også kan bruge data til at forudsige kundernes fremtidige adfærd,” siger kommerciel direktør Christian Herbert fra direktionen i Lemvigh-Müller.

Deltagerne i Tour De Lemvigh-Müller kan vælge mellem to landevejsruter på henholdsvis mellem 80 og 100 kilometer eller mellem 50 og 60 kilometer samt en mountainbikerute på mellem 30 og 40 kilometer. Rolf Sørensen og Dennis Ritter kører også med på landevejsstrækningerne og står for præmieoverrækkelsen efter løbet, når det går løs fra Kolding 9. september. Siden følger løb i Odense 14. september og Herlev 16. september. I Odense og Herlev er Rolf Sørensen dog flankeret af Chris Anker Sørensen i stedet for Dennis Ritter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik