Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Transportbånd designet til effektiv rengøring.
  • Transportbånd designet til effektiv rengøring.

03.10.2022, 07:42

Hygiejne og automation hånd i hånd

AVS Danmark vil på årets træf i Herning understrege positionen inden for innovative, hygiejneløsninger, ikke mindst båret af effektiv brug af industriel automation til fødevaresektoren, understreger firmaet.


AVS Danmark ApS, Hedehusene, er en virksomhed med mangeårig erfaring og ekspertise inden for miljø, pneumatik og industriel automation.

Det gælder ikke mindst inden for fødevaresektoren, hvor AVS Danmark er bekendt med udfordringerne omkring fødevaresikkerhed – uanset om behovet ligger i forbindelse med fødevarefremstilling eller -håndtering, maskinproduktion og robotteknologi med mere, fremhæver virksomheden

FDA-godkendte transportbånd designet til effektiv rengøring vises også på messen. De hygiejniske bånd til fødevareindustrien er designet til hurtig og effektiv rengøring og beskyttelse mod bakterier. Båndene er certificerede (3-A, FDA, BISSC og USDA m.fl.) og opfylder de strengeste hygiejnekrav. Deres enkelte design gør at demonteringstiden til rengøring er mindre end tre minutter.

AVS viser sugekopper til skrøbelige og porøse genstande og til håndtering af flowpack-pakker, hvor man med robot nemt flytter alt fra pasta, brød, konfekture og snacks til granulat og pulverprodukter. Med Octopus gribeløsning er hele opgaven samlet i et værktøj, der giver mulighed for vertikal, horisontal og upside-down håndtering

Et andet af AVS Danmarks fokusområder, som man også kan se på messen, er separatorer, der med høj effekt fjerner magnetiske fremmedlegemer i fødevareforarbejdning og kan anvendes til de fleste applikationer – blandt andet bulk, korn, tørpulver, fugtige pulvere, væsker og sirup. Uanset hvor robuste maskinerne i fødevareindustrien er, er der altid en risiko for, at en metaldel kan knække af under drift eller rengøring. Ved hjælp af magnetisk filtrering har man mulighed for at fange disse fremmedlegemer, så de ikke havner det færdige produkt.

Foruden de ovenstående områder præsenteret AVS et udvalg af deres øvrige komponenter i rustfrit stål, SMAC’s elektriske aktuatorer der er et overlegent alternativ til pneumatiske cylindre samt luftfiltrering af olietåge og vanddamp fra Filtermist.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik