Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Der er indført toholdsskift i produktionen hos Hydra-Comp. En kortere leveringstid på specialcylindre har allerede givet flere ordrer.
  • Der er indført toholdsskift i produktionen hos Hydra-Comp. En kortere leveringstid på specialcylindre har allerede givet flere ordrer.

04.02.2020, 07:01

Hydra-Comp overtager Caverions hydraulikaktiviteter

Tre måneder efter fusionen med Hydropac A/S er Hydra-Comp igen på banen med et tiltag, idet virksomheden pr. 1. februar har overtaget alle hydraulikaktiviteter hos Caverion Danmark A/S i Aalborg.


Hydra-Comp fra Skive og Caverion i Aalborg har en årelang handelshistorik, og direktør Jørgen Jacobsen, Hydra-Comp, ser i forlængelse af overtagelsen af Caverions hydraulik-aktiviteter frem til at udvikle forretningen:

”Der er en eksisterende kundedatabase og et fornuftigt potentiale. Vi har løbende leveret hydraulikdele til Caverion, så vi kendte hinanden i forvejen. Det var også en af grundene til, at vi fik mulighed for at overtageenheden”, siger Jørgen Jacobsen, og uddyber, at alle aktiviteter føres videre fra hovedkontoret i Skive, herunder hele produktprogrammet. Det inkluderer også agenturet for tyske FKB, som blandt andet omfatter rørbærere til eksempelvis skibsværfter, kraftværker og andre tilsvarende installationer.

Jørgen Jacobsen fortæller videre, at man i samme ombæring har tilknyttet Verner Hansen, hydraulikansvarlig hos Caverion. I samarbejde med Hydra-Comps eksisterende stab af salgsteknikere skal han fortsat servicere kunderne med alt fra hydraulikslanger til lynkoblinger og fittings.

”Der bliver ikke de store ændringer på den front. Verner Hansen har en stor kontaktflade, og mange af kundernehar handlet med ham i en årrække. Vi er glade for at kunne trække på hans ekspertise i Skive”.

Selv om man både har gennemført en fusion og en overtagelse i løbet af de sidste tre måneder, har hverken ledelse eller medarbejdere tabt pusten, understreger Jørgen Jacobsen. Egen-produktionen af hydraulikcylindre er kommet pænt fra start i det nye år, og senest er der indført toholdsskift ved maskinerne. Det har allerede udmøntet sig i en kortere leveringstid, og det er mere end nogensindeetgodt salgsparameter. Specielt når det gælder specialfremstillede cylindre.

”Vi får mange positive tilbagemeldinger på den korte leveringstid. Det har givet os nogle ordrer, vi ellers ikke havde fået. Især nordmændeneer meget overraskede over, at vi kan levere i løbet af to til tre uger.Med både dag- og aftenhold bliver der kørt rigtig meget igennem, og maskinparken bliver udnyttet optimalt. Det har været endnu et godt tiltag, der har bevist sit værd,” fastslår Jørgen Jacobsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik