Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
Flere millionordrer på rustfrie løsninger er modtaget i forårets opstart ved Hydra-Comp, fortæller her direktør Jørgen Jacobsen (t.v.) og salgschef Jesper Frederiksen (t.h.).
  • Flere millionordrer på rustfrie løsninger er modtaget i forårets opstart ved Hydra-Comp, fortæller her direktør Jørgen Jacobsen (t.v.) og salgschef Jesper Frederiksen (t.h.).

22.04.2021, 09:18

Hydra-Comp henter millionordrer

Hydraulikspecialisten Hydra-Comp A/S fra Skive oplever heftig forårsaktivitet, hvor firmaet blandt andet har hentet millionordrer på rustfrie løsninger.


På produktionssiden er der travlt i både Skive og Koldingafdelingen hos Hydra-Comp, beretter virksomhedens salgschef, Jesper Frederiksen.

Specialkonstruerede rustfri hydraulikløsninger er nemlig i høj kurs hos den maritime sektor i Danmark og Norge, og især OEM-kunderne har her placeret ordrer i millionstørrelsen, idet efterspørgslen går specifikt på rustfri hydraulikcylindre og rustfri pumpestationer.

Den store korrosionsbestandighed i fugtholdige miljøer gør de rustfri løsninger populære hos skibsindustrien og salget af fittings har i samme forbindelse fået et boost, påpeger Jesper Frederiksen:

”Vi kan notere en flot fremgang på næsten alle rustfri varenumre, men, det er specialkonstruktionerne, der trækker læsset,”, siger Jesper Frederiksen og uddyber med oplysningen om, at man samtidig henter flere opgaver fra underleverandører i levnedsmiddelindustrien, hvor maskinbyggerne nu for alvor rører på sig:

”Det skyldes i høj grad også vores onlineindsats. Vi har ikke lavet decideret salgsarbejde mod de sanitære maskinbyggere, men vi er synlige, når de leder efter rustfri hydraulikkomponenter. Vi kan se, at segmentet er flittige brugere af vores cylinderkonfigurator, så vi fornemmer der er mere på vej,” fastslår Jesper Frederiksen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)  
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik