Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
HVF-E´'' s induktive sensor, der er fuldstændigt adskilt fra væskepassageområdet, og kan udskiftes i tilfælde af skade, læser passagen af de to rustfrie stålklemmer, monteret på rotoren, hvilket giver et signal til en PLC takket være en PNP-udgang.
  • HVF-E´'' s induktive sensor, der er fuldstændigt adskilt fra væskepassageområdet, og kan udskiftes i tilfælde af skade, læser passagen af de to rustfrie stålklemmer, monteret på rotoren, hvilket giver et signal til en PLC takket være en PNP-udgang.

22.06.2020, 07:42

HVF-E med flowmeter-sensor

Brd. Klee A/S introducerer HVF-E visuel flowindikator med flowmeter-sensor til applikationer på maskiner der kræver flowmåling, for eksempel sprinklersystemer, varme og kølesystemer, maskiner der blander vand og rengøringsmidler, eller automatisk væskepåfyldning på tanke.


Man kan nu tjekke og måle flow i en enhed, med lanceringen af Elesa+Ganters HVF-E visuel flowindikator med flowmeter-sensor, fremhæver Brd. Klee.

HVF-E indikatorer består af både ender- og sensor-holder i technopolymer, aksel- og rotorpropeller i polypropylen, rørformet vindue, også til brug ved glycolbaserede løsninger, sensor: IP67, messingbøsninger i cylindrisk rørgevind og AISI 304-klemmer i rustfast stål.

Visuelle indikatorer med flowmåler sensor kan monteres i enhver position; operatøren kan visuelt kontrollere væskestrømmen takket være borosilikatglasset.

Afhængig af væsketypen og dens viskositet kræves der en minimal strømningshastighed for at muliggøre propellens rotation med mindst mulig gennemstrømning.

Den induktive sensor, der er fuldstændigt adskilt fra væske-passageområdet, og kan udskiftes i tilfælde af skade, læser passagen af de to rustfrie stålklemmer, monteret på rotoren, hvilket giver et signal til en PLC takket være en PNP-udgang. Nøjagtighed og gentagelighed af målingen er +/- 3 procent.

HVF-E kan bruges som et sikkerhedssystem til at kontrollere, om vand / væskerørledningen fungerer. I tilfælde af fejl kan PLC modtage et signal og stoppe maskinen for at undgå skader i eksempelvis kølesystem eller metalbearbejdningsmaskine.

Produkttekniske datablad sammen med tegninger og tabeller med koder og dimensioner er tilgængelige på hjemmesiden klee.dk, hvor der også findes en video, der viser HVF-E-features.

Se videoen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik