Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
AUMA har leveret 2 gange 194 PROFOX-aktuatorer til forsyningsskibe til arbejde i Nordsøen.
  • AUMA har leveret 2 gange 194 PROFOX-aktuatorer til forsyningsskibe til arbejde i Nordsøen.

22.10.2021, 12:18

Hurtige og præcise elektriske aktuatorer

AUMAs kompakte PROFOX-serie af ventilaktuatorer er rettet mod applikationer, der kræver hurtig og præcis positionering, stor fleksibilitet og fremtidssikre grænseflader. 


På hi '21 præsenterede AUMA Scandinavia AB sin seneste aktuatorserie PROFOX, der er velegnet til ventilautomatisering af alle typer ventiler, som eksempelvis spjæld-, butterfly-, kugle- og klapventiler. Der er multi-turn versioner til drejningsmomenter på mellem 10  og 100 Newtonmeter og del-turn-versioner, der leverer 32 til 600 Newtonmeter, hvilket gør dem egnede til stort set alle industrisektorer, herunder vandrensning, kraft-/varmeværker, procesindustrier og marineindustrien. 

PROFOX er designet som en modulær platform, der omfatter multi-turn, part-turn og lineære aktuatorer, og tilbyder yderst fleksibilitet og ensartet betjening på tværs af alle enhedstyper.

Indbygget intelligens gør PROFOX-aktuatorernevelegnede til både simple åbne-/lukke-funktioner og modulerende applikationer. Motorhastigheden er justerbar, hvilket sikrer hurtig og præcis positionering, og softstart og softstop-funktionalitet øger ventilens levetid. Innovativ diagnostik, let dataoverførsel til eksempelvis AUMA Cloud samt moderne grænseflader, sikrer langsigtet tilgængelighed og fremtidssikrer PROFOX-aktuatorer til Industrial IoT-applikationer.

Læs hele den spændende artikel i onlineversionen af Automatik & Proces 8/2021 ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik