Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Digitalseringsprocesser har høj prioritet i det private erhvervsliv, lyder det fra  CEO Michael Hove fra udviklingshuset Commentor.
  • Digitalseringsprocesser har høj prioritet i det private erhvervsliv, lyder det fra CEO Michael Hove fra udviklingshuset Commentor.

12.12.2019, 10:49

Høj fart på digitaliseringsprocesser

Det går stærkt hos udviklingshuset Commentor, som det seneste år har øget antallet af medarbejdere med over 30 procent, fortæller CEO Michael Hove, der især mærker den voksende appetit på effektiviseringer inden for det private erhvervsliv på digitaliseringsområdet.


Commentor har i 2019 fortsat medarbejdervæksten, og IT-virksomheden kan ved udgangen af 2019 således tælle 84 medarbejdere svarende til en vækst på over 30 procent sammenlignet med sidste år.

Den store vækst skyldes, at der de seneste år har været stigende effektiviseringsfokus. I det private erhvervsliv er der særligt et kerneområde, lyder forklaringen fra CEO hos Commentor Michael Hove:

"Kigger man på IT-projekter til det private erhvervsliv, så varierer behov og løsninger meget fra branche til branche. I for eksempel forsyningsområdet, handler det om realisering af nye løsninger til energi og el-håndtering. Branchen er over en årrække blevetrevolutioneret af nye regler, som igen har smittet af på forretningsmodellerne. Det åbner således op for nye IT-løsninger, hvilket smitter positivt af på os". 

Ifølge Michael Hove har et it-system en meget lang levetid, og Commentor er klar til at tage ansvaret for firmaets løsninger i hele levetiden – hvad end behovet er for den enkelte kunde: 

"På den måde lærer vi også vores kunder at kende og finderdet serviceniveau, der passer ind. Og den tilgang har vi tænkt os at fortsætte med, så vi kan bygge videre på de seneste års gode resultater," fastslår Michael Hove.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik