Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
HMS og Owasys repræsentanter i Bilbao. Fra venstre: CEO Javier Gurtubay Francia, Sales Manager Damaso Orbe Larrondo, begge Owasys, M&A Manager Oscar Cedergren CFO Joakim Nideborn,  begge HMS, R&D Manager Miguel López López, R&D Manager og Sourcing Manager Juan Carlos Cabado Ramos, begge Owasys.
  • HMS og Owasys repræsentanter i Bilbao. Fra venstre: CEO Javier Gurtubay Francia, Sales Manager Damaso Orbe Larrondo, begge Owasys, M&A Manager Oscar Cedergren CFO Joakim Nideborn, begge HMS, R&D Manager Miguel López López, R&D Manager og Sourcing Manager Juan Carlos Cabado Ramos, begge Owasys.

06.07.2021, 08:12

HMS nu majoritetsaktionær i Owasys

HMS Industrial Networks AB, der er et fuldt ejet datterselskab af HMS Networks AB, har pr.  juli købt 60 procent af alle aktier i det spanske selskab Owasys Advanced Wireless Devices S.L. med hovedkvarter i Bilbao og 20 medarbejdere.


Aktiemajoritetenn i spanske Owasys, der fremstiller trådløse, indlejrede kommunikationsplatforme til fjernovervågning og kontrol af en række mobile maskiner, og herunder nøgleprodukter som owa4x, der er en IoT-gateway til behandling og transmission af data fra ledningsførte og trådløse sensorer, og fra enheder og perifere enheder til skyen, samt owa450, der er en IoT-platform til kontrol og overvågning af data fra køretøjer og industrielle maskiner på Edge, er overtaget af HMS Industrial Networks.

”Owasys gør det muligt for HMS at komme lige ind på markedet for mobile maskiner og brugskøretøjer, der er en interessant del af vort strategisk vigtige ”Information Centric” område. Med Owasys styrker vi vor position med løsninger til fjernadgang og data – udover vort nuværende fokuspunkt med automatisering af fabrikker,” siger CEO Staffan Dahlström, HMS Networks, og fortsætter:

”Owasys har en imponerende teknologi og kundebasis for en virksomhed af deres størrelse, og HMS vil være en god basis til fremtidig udvikling”.

”Vi er meget glade for at kunne fortsætte med at udvikle vort marked sammen med HMS. Vi ser gode muligheder for teknologisk samarbejde, og HMS' internationale tilstedeværelse vil være til stor nytte for Owasys i vor fortsatte ekspansion,” siger Owasys-CEO Javier Gurtubay.

Andelen på 60 procent i Owasys blev overtaget af HMS fra det eksisterende ledelsesteam, der stadig besidder 40 procent af aktierne, og som fortsætter med at lede virksomheden. Owasys forventes at få et nettosalg på 5,5 millioner euro og et driftsresultat på 1,4 millioner i 2021.

Opkøbet får begrænset indflydelse på HMS' indtjening pr. aktie i nærmeste fremtid.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik