Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
Helmut Schmid ser frem til udfordringen som Agilox-CEO: ”Jeg ser frem til at fortsætte det gode arbejde med forberedelser sammen med hele teamet, og fra nu af være medvirkende til Agilox succeshistorie. Internationalisering og yderligere ekspansion af hovedkvarteret i Neukirchen nær Lambach er bare nogle få af de store emner, jeg ser frem til at komme i gang med”.
  • Helmut Schmid ser frem til udfordringen som Agilox-CEO: ”Jeg ser frem til at fortsætte det gode arbejde med forberedelser sammen med hele teamet, og fra nu af være medvirkende til Agilox succeshistorie. Internationalisering og yderligere ekspansion af hovedkvarteret i Neukirchen nær Lambach er bare nogle få af de store emner, jeg ser frem til at komme i gang med”.

20.01.2022, 07:14

Helmut Schmid til tops hos Agilox

Helmut Schmid har overtaget posten som administrerende direktør for Agilox Services GmbH, og vil fortsætte fabrikantens igangværende strategi for selvstyrende mobile robotter.


Agilox meddeler, at Helmut Schmid pr. årsskiftet har overtaget posten som administrerende direktør/CEO, som efterfølger for den hidtidige, Franz Humer. Schmid fortsætter fabrikantens igangværende strateg for udvidelse af de globale markedsandele inden for Autonome Mobile Robots – AMR - eller på dansk selvstyrende mobile robotter.

Han har samtidig udvalgt sig tre underskriftsberettigede til ledelsesteamet, Josef Baumann-Rott, Klaus Pucher og Robert Mayer.

Helmut Schmid har tidligere stået i spidsen for Universal Robots i Tyskland og Vesteuropa, og ser frem til at fortsætte Agilox'  kurs mod yderligere udvidelser i segmentet. Senest har han været administrerende direktør for Franka Emika GmbH i München.

Den uddannede flyingeniør har også gjort sig bemærket som medstifter af German Robotics Association & Robotics Ventures GmbH. Nu ønsker han som CEO for Agilox at fremme virksomhedens yderligere udvikling:

”Agilox er et brand med en stærk basis og et lige så stort markedspotentiale. Jeg ser frem til at anvende min erfaring i virksomheden til at fortsætte med at udvikle den profitabelt og positionere den vedvarende på markedet,” siger Helmut Schmid.

Virksomhedens tidligere CEO, Franz Humer, er også tilfreds med valget af hans afløser som topleder: 

”Det var især vigitgt for os som grundlagde virksomheden, at den næste administrerende direktør fortsætter Agilox' succesrige, etablerede strategi for fremtiden, og samtidig udvikler vort brands DNA. Med Helmut Schmid får virksomheden en CEO, der vil udvikle virksomheden progressivt og holde os på rette spor i fremtiden”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)  
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik