Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Hannover Messe stiller skarpt på digitalisering af industrielle processer. Messen er imidlertid ikke bare for de store, globale udbydere. Alle leverandører skal kunne være med, og derfor introduceres nu Fair Packages.
  • Hannover Messe stiller skarpt på digitalisering af industrielle processer. Messen er imidlertid ikke bare for de store, globale udbydere. Alle leverandører skal kunne være med, og derfor introduceres nu Fair Packages.

29.01.2020, 14:04

Hannover Messe med Fair Packages

I forbindelse med Hannover Messe 2020, den 20. til 24. april, tilbydes nu også særlige Fair Packages, hvilket dækker over en hel standpakke, inklusive ophold, logistik, jura og forplejning – helt ned til de snacks, som man vil servere på sin stand.


Det kan ligne en vanskelig logistisk opgave at udstille på de store tyske messer. Det skal dog ikke afholde danske virksomheder i at få fodfæste på Hannover Messe, mener arrangøreren, Deutsche Messe AG.

På Hannover Messe 2020, der holdes 20. til 24. april, vil man derfor gøre en aktiv indsats for at lette arbejdet for nabolandenes mindre virksomheder, og tilbyder derfor såkaldte Fair Packages, der er en fiks-og-færdig-model, med stand og tilhørende logistik, standopbygning og -nedtagning, transport, ophold, presse-support samt en række andre ydelser til Deutsche Messe.

Det modulære koncept, hvor man kan vælge enten hele pakken eller de dele, der passer bedst til ens egen virksomhed. Hen ad vejen kan man dog tilkøbe delelementer – faktisk helt ned til de snacks og drikkevarer, man ønsker at servere på standen.

Selve standen er en del af pakken, og man kan naturligvis vælge en standstørrelse, der er optimal til de produkter eller services, man ønsker at vise frem til de besøgende.

Den tyske logistik fornægter sig heller ikke, og man kan overlade opbevaring, emballage, transport og forsendelser til Deutsche Messes eksperter. Tilsvarende kan man også via pakkeløsningen tilkøbe sig PR rettet mod de tyske og internationale besøgende. Via Deutsche Messes danske repræsentant, Strauss & Partnere, kan man få en brochure og oplysninger, der fortæller alt om omfanget af de udstillingsløsninger, -pakker og -moduler, man kan få. Brochuren fortæller samtidigt klart og tydeligt, hvad de enkelte moduler og ydelser koster. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik